kayrammm1 Kızlar oğlumun ateşi düşmüyor doktor calpol dolven dönüşümlü ver dedi ama calpol düşürmedi iki defa duş aldırdım hala ateşi var düşmedi, bir saat oldu calpol vereli dolven versem bir şey olur mu ne yapıcam elim ayağıma dolaştı ☹️
Metehanduygu44 kayrammm1 sabah ilk işin ateş düşürücü fitil almak olsun alnına kasiklarina koltuk altına nemli bez koy
bebek21 kayrammm1 ayağının altına soğan koy anında ateşi alıyor ben inanmıyordum denedim bizde işe yaradı inşallah sizde de yarar
Tazeanne68100 kayrammm1 paranox diye fitil var onu almanı öneririm daha etkili calpolden soğuk kompleks yap kasik ve ayak altına koltuk altına birde Rabbım şifa versin
buglemss kayrammm1 4 saat geçmeden 2. Bir ilaç veremezsiniz diye biliyorum o süre geçince fitil verebilirsiniz bizimse şu anda ateşimiz var calpol verdim bekliyorum sabah antibiyotik başlayacağız çok geçmiş olsun
kayrammm1 Çok teşekkür ederim kızlar zor bir gece geçirdik, hala zor oluyor ateşli sürekli burnu kapalı inanın ne yapacağımı şaşırdım artık