Sgrkytyg ireeemkaraaaa allahım tez vakitte bitirtsin ben kafayı yemek üzereyim saat 2 den beri uykuya direniyor ve sinirlerim yıprandı. Yataga koyuyorum bas bas bagırıyor kendi yatagıma alıyorum uyuyor ama yanında kalkarsam uyanıyor aglıyor kundakşıyorum kızıyo kundagı acıyorum elleriyle yüzğnğ çekiştirmekten uykuya geçemiyor
uykusuzgiller ireeemkaraaaa 3 ay 20 günlük bebişim. Başladı galiba uykuya geçişte çok zorlanıyor gözleri kapanıyor ama uyumuyor
eylulunannesiii38 ireeemkaraaaa gece yarım saatte bir uyanıp ağlama emip tekrar uykuya dönme bazen uyuyamayıp daha çok ağlama eşliğinde sabahı ediyoruz, meme ve mama reddi yaşıyoruz emzirme pozisyonunda kıyameti koparıyor biberonu ağzında çiğneyip atıyor, oyun halısında oyuncaklardan tutunarak kendini kaldırmaya çalışıyor kalkamadığı için ağlıyor, sürekli kucakta ve ayakta gezmek istiyor amanıınnn yazarken bile elim ayağım titriyor Allahım akıl sağlığımı kaybetmeden bitse de şu atakmıdır nedir kurtulsak 🥹🤣
Minmini ireeemkaraaaa bizde uykuya direnme oldu gece gündüz uyumak istemedi baya zor geçti. Kimi bebekte de beslenme reddi oluyor diye okudum o dönem.
oncul Uykuya direnme , huysuzluk , dönmeye çalışırken sinirlenip ağlama. Gece sık sık uyanış , ağlayarak uyanmak. Sabaha karşıda uyanınca bi saat uykuya dönmeme 🥲 böyle devam ederse bende atak geçireceğim 🤣
TulayGeriDon ireeemkaraaaa meme reddi sebepsiz ağlamalar huysuzluk uykuya direnme geceleri sık sık çığlık çığlığa uyanış uykuya geri dalmada zorluk