Ssude Kızlar bir saat önce kızımın ateşi 39.2 idi fitil verdim. Bir saat sonra hala 38.7. Şimdi uyuyor. Allahım ne yapacağımı bilmiyorum. Çok korkuyorum. Uyusun mu? Bi daha ilaçta veremeyeceğim. Başına bez koyuyorum.
YorgunEbeviyen Ssude bez koltuk altılarna başına koy nemli bir bezle vücuduna falan dokundur karınına vs elirine falan oğlumun ateşi öyle düştü kalın giydirme bol su ver inşallah geçer benim oğlumda 1 hafta mücadele ediyorduk
YorgunEbeviyen Ssude fitil iyi üstünde yatar korkma cnm uyudunda kontoral et düşürse bişey olmaz inşallah genede hep konrtl et diş zor ya oğlumdan bilirim 1 hafte boyunca 39 inmedi hastaneye götürdük geri getirdik şurup verdiler okadar
tekbebek Ssude benim bildiğim diş ateş yapar ama 39 derece yapmaz enfeksiyon falan yok tur inşallah bir saat sonra bir derece düşmüş olması da normal beklediğimiz gibi sadece başına değilde eklem yerlerine ılık kompleks yapın Allah şifa versin
Ssude YorgunEbeviyen kalın giydirmedim. Sadece çorap giydirdim ayakları çok soğuk diye. Su içmiyor şu anda hiç ama bol bol emiyor.
YorgunEbeviyen Ssude çorap ta olabalir ama mazalah çokta şey yapmayın hasta olabalir cnm 💙geçmiş olsun tekrardan
Ssude YorgunEbeviyen diş ateş yapmaz diyorlar da yavrumun başla hiç bir belirtisi de yok ki. Diş gerçekten çok zormuş. Bu daha ilk dişi kızımın. Allahım yavrularımızın yardımcısı olsun. Bir haftadan sonra mı çıktı dişi peki? Şimdi iyi mi 🙏🏼
Ssude YorgunEbeviyen evet hasta olaxak elbette ama Afrika’da yaşıyorum. En yakın doktor iki saat uzaklıkta. Ama yavaş yavaş kapanıyor buranın defteri. Yok çocukla yok. Çok zor.
YorgunEbeviyen Ssude arka dişlerde tek ateş oldu diğer dişler ağlıyorum huzursuz falan oluyordu uykusu falan etkileniyordu bizimkisi boğaz enfeksiyonu kapmıştı bide dişlerde ikisi bir olunca ateşi inmedi tamam 5 6 gün sürdü yani inme ihtimali yoktu
YorgunEbeviyen Ssude ilk dişler süt dişler yani ateş yapmaz bance ya kaşınır falan ateş garip Allah korusun enfeksiyon olmasın tık sesi falan geliyordu dediniz diş çıkınca çoçuklar biraz olsa rahatlanır