me3sa Kızlar çatlaklarınızla nasıl barıştınız ben çok kilolu bi insan değildin bekarken de çatlağım vardı bacaklarımda gel gelelim vücudum çok müsait çatlamaya 64 hamile kalıp 80 le doğuma gittim kolum göğüsüm bacaklarım kasıklarım çoğu yerim çatladı ve aynaya bakasım gelmiyor zamanla beyazlar diyorlar ama görüntü hiç kaybolmıycak sanırım
Almiraaa111 me3sa Gögüs karın ve bebeğim kanalda oldugu icin bikini bölgem bile catladı 2 ay aynaya bakmaya korktum bende sizin gibi ama yavas yavas renkleri acılıyor malesef catlaga cözüm bulamadılar doğru düzgün
HeeSenCokBiliyon me3sa sorma 6 buçuk ay oldu doğum yapalı hla bakamıyorum kendime kendimle çok barışık biriydim çok da beğenirdim ama şu çatlaklar beni benden soğuttu kocama bile anadan doğma görünmüyorum istemiyorum beni böyle görmesini nereye kadar gitcek bilmiyorum gerçekten çok kötü bi durum hafif açıldığını fark ediyorum ama yine de çirkin bir görüntüsü var
Sblatc me3sa bende önceden zayıftım hamileyken çok kilo alınca çatlamayan yerim kalmadı Beyqzladı ama bazı yerlerde çok olduğu için kötü gözüküyo
Nesli123- me3sa barışılacak gibi değil, 1,5 ay oldu doğum yapalı, dermaroller aldım bir de çatlak serumu kendi kendime denicem sonra da lazere gitmeyi planlıyorum
me3sa Almiraaa111 aynen öyle bende sizin gibiyim bikini bölgemdede var karnımdakinlerin çatlağı hep geniş ne yapsamda geçmiceğini bilmek can sıkıyor
Newmom74 Ozonlu kantaron yağı kullanmaya niyetliyim benim ergenlikten catlagim var hamilelikten yok da. Deneyelim yada deneyeb varsa soyleyebilir mi
me3sa Newmom74 bi deneyin ama çatlaklar geçmiyor çok fazla çatlağı olan bi kişi olarak söyleyim eğer vücudunuz çatlamaya müsaitse aza düşürmek için kendinizi yağlayın
Almiraaa111 me3sa dogum yaptıgımın 3. Gecesi eve gelip vücuduma flasla bakınca ciddi bi şok geçirmiştim 2 ayda psikolojik olarak iyi degildim gerçekten hala da öyleyim eski halime bakıp üzülüyorum ama elimizden bişey gelmiyor herşeyin çözümü var ama bunun yok hala
me3sa HeeSenCokBiliyon neler hissettiğinizi anlayabiliyorum gerçekten insanın psikolojisini bozuyor görüntü kendime bakasın gelmiyor inşallah bizler için bu bi süreçtir atlatırız
me3sa Nesli123- lazer kesin çözüm oluyor mudur ki geçmez diyorlar benimkilerin geçeçiğini sanmıyorum zaten
Almiraaa111 Nesli123- Varmı aklınızda bi yer nerde yasıyorsunuz bende araştırıyorum çatlak tedavisi için
Nesli123- me3sa kesin çözüm hiçbir uygulama vadetmiyor ki. Ama en azından silikleşiyor. Benim alt karnımda sağlı sollu 1 avuç kadar var belk iş görür
pengun me3sa sıfır 60 kilo ile hamile kaldım 84 kilo ile doğum yaptım ve hiç takmadık Şuan da doğum kilom daha var 75 kiloyum bi kere tek aynadan baktım ve benim bedenim çok istediğim bebeğim için böyle dedim daha da hiç takmadım bebeğim 3.5 aylık çok da büyük değil ama verilen kremi de kullanmadım
hilhan me3sa ben yengeç jeli kullanmaya başladım rengi biraz açıldı gibi ama aşırı yakıyor. Emziren annelerde kullanabilir diyor ama tereddütte kalıyor insan.
hilhan me3sa bence işe yarıyor ama çocuğa zarar vermediğine emin olamıyorum. Sürdükten sonra yürüyüş yapmanız gerekiyor 30 dakika kadar etkisini artırmak için. Bende evde temizliğe başlamadan önce sürüyorum ya da yürüyüşe çıkacağım zaman.