Momtobe Selamlarrrr tam 2 aylık kızım. Çok şükür her şey yolunda gece uykularıda iyi 🧿 Ama gelin görün ki gündüz uyumuyor maksimum yarım saat gündüz uykusu kucakta dalarsa dalıyor neden gündüz böyle çözemedim sizde nasıl durumlar ♥️
Ylnsln Momtobe benimde aynı gündüz zor dalıyor kucağımda uyutuyorum baktım olmuyor slingle uyutuyorum o kucağımda uyurken ben işlerimi hallediyorum böyle çok uzun uyuyor 1,5 saat kadar uyuyor
aysekskkk Momtobe biz 2,5 aylığız aynı kısa kısa uyku uyuyordu dün gittik çingene beşiği aldık onda mis gibi uyuyor valla
Momtobe Ylnsln ay kanguru sabaha kadar durur ama koyunca neden böyle çözemedim ilk ay gayet uyuyordu son bir haftadır böyleyiz hep göğsümde uyuyacak 🥲
Zehrabaysan Momtobe 2 aylık bebişim burnu tıkalı sürekli açıyorum bugün aşı olduk hiçbir şey yemiyor kusuyor çok yorgunum☹️
Momtobe Zehrabaysan oy kıyamam ya sizde kanguru takın sever sakinleşir bence. Süt mü içmiyor bence hasta gibi mi acaba aşıdan mı bilemedim bizde aşı 0 etki etmişti iyiydi takip edin biraz annesi
elifurassonur Ben de de aynı 2 ay 14 günüz göğsümde yatıyor bırakıyorum uyanıyor gaz çıkarırken de ağlıyor çok yarın da aşı var bakalım nasıl olcak
elifurassonur Momtobe bacaklarını rahatsız eder diye takmak istemiyorum gün içinde aklıma geliyor ama