etuerk cebrayilzade bebek sizden besleniyor değerleriniz düşmüş olabilir bir test yaptırın ona göre tavsiye alırsınız
ikiaslanannesi87 cebrayilzade Bende aynı durumdayım sürekli yiyorum asla doymuyorum yaa bebeğim daha 8 günlük sizin ne kadarlık?
LaraCroftTombRaider cebrayilzade Ayy benim bebeğim de 1 aylık olana kadar her emzirmede başım dönerdi çok acıkırdım ağlardım acıktım diye 🥲 vücut alışana kadar öyle devam etti Emzirirken mutlaka kuruyemiş falan yerdim
rana0234 Vallahi ben yiyecek birşey bulamıyorum.İki çocuk.Esim çalışıyor.Biti 2 yaşında biri 1 aylık.Zerre uyku yok.Kolik ve çok gazlı bir bebek sürekli ağlıyor.Kendimi geçtim 2 yaşındaki kızıma baksam o da yeterli.O da çok mağdur oluyor.🤦😔Sütüm de iyice azaldı.Bazen ilaçlarımı almaya,bir bardak su içmeye dahi izin vermiyorlar.Surekli basım agiriyor uykusuzluk ve yorgunluktan.İyice psikolojim bozuldu.Cevremde tanıdık kimse de yok aksine
cebrayilzade rana0234 vallaha canım Allah yardımcın olsun.Kolik bebeklere dik tutmak çok iyi geliyor,ama tabi zamani olan anneler için,benimde 2 ci bebeğim,ilk bebeğimin daha 2 yaşı olmadı bile,ve hayat çok zor 🥴
churchil cebrayilzade bebeğiniz küçükse normal ☺️ ben gece emzirmelerinde bisküvi kraker atıştırmalık yerdim 🫢 sonra geçmişti. Vitaminlerinizde eksiklik yoksa geçer sizin de zamanla
aslanannesiiii06 cebrayilzade vitamin takviyesi almıyorsanız yada düzenli beslenmiyorsanız yani ara ara 1 avuç leblebi bile ağzınıza atsanız sizi tutar. Bende o şekildeydi tansiyonumu ve kan şekerimi etkiliyordu bebek emdiği için anne sütünden suya kadar her türlü şeyi alıyor sonrasında vitamin ve ara öğünleri denedim çok iyi geldi
limonzeytinmom cebrayilzade 2 saatte 1 bişeyler yiyin. Ben diyete başladım 2.5 aylıktı kzıım ve o açlık krizleri giti diyet dönemimde. Çünkü 2 saatte 1 beslenme yazdı diyetisyenim. Mesela, Kahvaltı yapıyorsun 2 saat sonra 3 ceviz 2 dilim bitter cikolata 2 saat sonra 1 porsiyon meyve 2 saat sonra yogurt 2 saat sonra 3 galeta sonra akşam yemeği. Akşam yatmadan önce 10 12 badem 2 3 hurma veya kuru kayısı yada dut kurusu 2 yemek kasıgı şeklinde. Hem sütün cogalıyır hem aç kalmıyorsun 🥹😇
buso_lina cebrayilzade EMZİRMEK YOPUN TEMPO YARATIYOR VÜCUDA VE ENERJİ TÜKETİYOR. BU YÜZDEN BOL BOL YEME İHTİYACI DOĞUYOR. ENERJİ YERİNE GELMESİ İÇİN AMA BU SİZE KOLAY KOLAY KİLO ALDIRMAZ EMZİRDİĞİNİZ VE SU İÇTİĞİNİZ SÜRECE. BENDE ÇOK YİYORDUM DEVAMLI SAĞIM YAPIP EMZİRMEK VÜCUDUMDAKİ HERŞEYİ ÇEKİYORDU. GECE GÜNDÜZ MUTFAKTAYDIM ŞİMDİ 14 AYLIK KIZIM VE 2 AYLIK KIZIM VAR. KOŞTURMAKTAN SÜTÜM AZALDI VE MAMA TAKVİYESİNE BAŞLADIM. YİYİN BOL BOL 😍🥰
cebrayilzade buso_lina Yiyorum 😄bol bol emzirmek iyi ama suyla pekte aram yokya su içemiyorum neredeyse içmiyorum çay iciyorum
buso_lina cebrayilzade Su önemli sütün çoğu su çünkü ama pekmez yerseniz ister istemez suyuda çok içerainiz ve sütünüz dahada çoğalır🥰🙏☺