Dmtt06 Kızlar bana bir yerden hediye bir sürü domates biber mısır geldi pratik bir şekilde buzluğa atmak istiyorum ne yapabilirim
ecrinveannesi Dmtt06 domatesleri tüm halde kesmeden bütün bütün buzluğa atabilirsiniz biberide annem yıkar parçalara ayırır küp küp veya uzun uzun kesip buzluğa atabilirsiniz mısır 🌽 bende attım buzluğa hiç bişi olmuyo
Melekhnm Dmtt06 biber buzlukta çok kötü oluyur turşu kurun domates de olsam konserve yaparım yada doğrayıp buzluğa atarım, mısır da kabuktan çıkarıp direk buzluğa atın
Ozra Dmtt06 mısırı çiğdem bütün şekilde at direk çıkar pişir düdüklüde. Domatesidr bütün atabilirisn istersen rende yap at. Biberi kızartmalıkmyada yemeklik doğra sana kalmış öyle at
anneyimannea Dmtt06 hepsini çiğ şekilde atın biberleri tüm tüm atıp yemek yapacakken çıkarıp yıkayıp doğrayın erimesini beklemeden domatesleri doğrayıp koyuyorum mısırlılar da öyle çiğ atarım
Xname Dmtt06 biberi hep doğrar koyarım yemekte pratik oluyor tadıda bozulmuyor Mısırda çiğdem koyup çıkarıp haşlarsınız güzel Domatesi hiç çiğdem koymadım ama rendeleyip kaplara koyup koyanlar var ben kaynatıp öyle buzluğa koyuyordum