tmz Evde kendi yapan var mı? Karışımlarda içine koymak istiyorum ama ben yapayım dedim tarif bilen varsa yazabilir mi?
zkusagianne tmz ben yaptım sakız gibi oldu kızım imkanı yok yiyemez 😂 yarışmacı arkadaşlara başarılar dilerim
Deletedmom_182 tmz ben e bebeğin hamm markasını kullanıyorum memnunum arkadaşım da a101den hünnap markasından aldı o memnun zaten ikisinin de içeriği hemen hemen aynı ikisinde de keçi sütü,pekmez bulunuyor
zkusagianne tmz ham ham aldım onun şekeri diğerlerine oranla daha az birde şokta adını hatırlamıyorum yeşil paketli agu magu bişeyler yazıyor ben blw için parmak şeklinde yaptım ben yiyemedimki bebişim yesin 😂
atesbocekimm tmz Hünnap marka kullanıyorum ben keçiboynuzu unu ve keçi sütü var içinde Migros’ta a101 de satılıyor
tmz atesbocekimm aa bilmiyordum oralarda satıldığını a101de özellikle yani herkes memnunsa bende hazır alayım madem
maygirl tmz yapmak isterseniz bitarif atablirim 1 kez denedm guzel oldu sansimami oyle oldu bilmiyorum ama 1 e 1 tarifi uygulayin.
neanladinyurdagull tmz bende e bebekden alıyorum pekmezli keçi sütlü ankastre fırınim yok mini fırınım var ondada hamur işini pişiremiyorum
maygirl tmz Bu çocuk aç kitabındaki tarifi attım size.pisirme firın ayarina kadar aynı sekilde uyarsanız dısardan aldiklarinizdan ayninoluyor.cicibebedede hunnap markasindada seker var istedgnz markayi alın farketmiyor yani şeker icergi hep mewcut…buna 1e 1 uyun mük👌
berrakmutlu tmz ben beyorganik ya da og store’unkileri kullanıyorum ama sık değil, haftada bir iki kez o da bir-iki tane. İçerikleri temiz bu markaların ama araştırabilirsiniz