neanladinyurdagull Ozra kız işlerimi yapamadım yarısını yaptım dışarı çıktım kaynanayla alışveriş yaptım eve geldim yemek yaptım yedik yemekden sonra kışlık yazlık degistirdim baza altlarını olmayanlarıda ayırdım şimdi koca koca 12 poset çıkardım eşim kilo aldı hiçbir şey olmuyor ben 10 ay önce doğum yaptım aldığım kiloyu verdim ama eskisi kadar incelemedim tabi darda giymeyi sevmiyorum ay valla peşimize gelen yaradı bontlar esofmanlar etiketli pantollar
aresnako Ozra 4 kaşık çorbası Kremalı mantarlı tavuk Makarna Şimdilik hiç biri ortada yok inşallah birazsan yapacağım 😂😂
ecrinveannesi Rez tavuk bonfile yani göğüs etini küçük küçük kesip soteliyorum üstüne küp doğranmış soğan haşlanmış nohut ekliyorum klasik nohut yemeği etli veya kuşbaşı etli kıymalı değil benimki tavuklu 😁😁😁eşim böyle seviyo
Rez Ozra dışarıdan söyliycem, hafta başından ber yoruldum vallahi ellerim tutmuyor 😂😂 o da bir mesele ne istesem diye ara dur bir saat geçiyor
aresnako Ozra menü değişerek yetişti 😂 Kremalı mantarlı tavuk Kızıma sebze çorbası Nohut Roka salatası oldu 🤭