meyvelipasta888 Merhaba emzirirken hamile kalanlar var mi bebegim 7 aylik cok kotu hissediyorum korunuyorduk oldu ne yapacağımi sasirdim destege cok ihtiyacım var insanlarin dusuncelerini cok takiyorum kimseye soyleyemiyorum
lolitam meyvelipasta888 bebeğim 9 aylıkken hamile kaldım korunuyordum 3 bebeğim doğacaktı öğrendiğim zaman 9 ay ağladım kimseye soyleyemwdim doğdu şimdi 1 yaşında iyiki doğmuş ikisi birlikte buyur hiç üzülmeyin zor oluyor ama hersey güzel oluyor iyiki diyorsunuz üzmeyin kendinizi
Elif063638 meyvelipasta888 insanların düşünceleri hiç önemli değil cidden. Onlar mı ilgilenecek onlar mı bakacak faydaları olmayacaksa konuşma hakları da yok zaten. Sağlıkla alın kucağınıza. Bazen ne kadar korunursanız korunun o çocuğun doğacağı varmış ki oldu. Rabbım ol derse olur. Lütfen böyle bakın bu olaya ve kulağınızı olumsuz herşeye tıkayın o doğana kadar biraz daha büyümüş olcak ilk bebeğiniz belkide düşündüğünüz gibi zor olmayacak sizin için süreç böyle düşünün.
Yasem1n meyvelipasta888 ilk bebeğim 7 aylıkken hamile kaldım bende. Korunmamiza rağmen. Şu an ilk bebeğim 2.5 yaşında. İkinci ise 1 yaşına giriyor diğer ay. Zor ama iyi ki böyle yakın olmuş. Çevrenizden çekinmenizi gerektirecek hiçbir şey yok. Yargılayacaklarını düşünüyorsanız eğer bilinçli bir şekilde olduğunu kendiniz istediğinizi söyleyin. O zaman kimse ağzını açmaz. Denendi :). Üzmeyin hiç kendinizi. Her şey güzel olacak.
Senay- meyvelipasta888 bebeği büyütücek kişi sensin. İnsanların düşünceleri umrumda olmasın çünkü çevrenin sesini hiçbir zaman kesemezsin. Bu arada hayırlısı olsun önemli olan sağlıklı olarak dünyays gelmesi
ffulya meyvelipasta888 insanların düşüncelerisizin için neden önemli? onlar bir şey yaparken size mi soruyor hayat sizin çocuk sizin bir arada oynaya oynayabüyürler işte. bir süre evet çok zor olacak. ama şöyle düşünün tam birini büyütüp rahata erdikten sonra başa sarmayacaksınız şimdi de uyumuyorsunuz şimdi de oturup bir kahve içemiyorsunuz ikisi birden aradan çıkıp rahata ereceksiniz
Busemertt meyvelipasta888 emzirirken hamile kaldım tandem emzirdim eğer düşük tehlikeniz yoksa yapabilirsiniz
iki_prensesannesi meyvelipasta888 kızım 9 aylıkken hamile kalmıştim farketmedim ama istiyordum zaten plansızdi ve habersizdi ama sorun yapmadım kızım 1 yaşındayken de öğrendim o kadar haberim yoktu büyük kızım alerjil bir bebekdi ve emziriyordum sadace gebelik ve doğumdan 3 ay sonrasına kadar emzirdim sonra kestim yemek yemediği için . Küçük kızımda 3 ay küvozdeydi erken doğdu oda 6 aya kadar emdi ve kendi bıraktı Şuan birisi 22 diğeri 35 aylık