SweetMom__ Sabah manzaram😍 bugün belki dışarıya çıkarız salı günü oğlumu spaya götüreceğim hem 9 ay kutlaması hemde bir anı kalmasi için. Sizler ne yapıyorsunuz canlarım gününüz nasil geçiyor🤗 
crybaby SweetMom__ günaydın canım bizde günün ilk uykusunu yapıcaz kızımı oyalıyorum uykusu gelsin diye🥰
MiracAlpinveUmutunAnnesi SweetMom__ Bebek tekmekleriyle uyandım bugün sabah 🥺 biraz duygusalım Canımın içi Alpim ile yatıyoruz 🌸 Birazdan kalkıp kahvaltı hazırlıcam
Birdunyabircennetannesi SweetMom__ Kahvaltı hazırlıyorum of 1 de düğün var Dünde kına 1 deydi çok zor oluyor erken saatte 🤦 Kahvaltı yapıp hemen hazırlanıp gelin almaya yetişmeye çalışacağız bakalım kaplumbağa kocacım tuvaletten çıkıp eksiklerini alırsa 😅
SweetMom__ crybaby günaydın canım oh miss bende hazırlanıp dışarıya çıkacağım şöyle temiz hava anne oğul pazar keyfi yaparız gönül isterdi kocamda olsun ama😢😊
SweetMom__ MiracAlpinveUmutunAnnesi tesekur ediyorum canım hayırlı olsun bu arada bebiş kaç haftalik😍😊
SweetMom__ [silindi] Günaydın canım teşekkür ederim sizede maşallah 😊 yaaa yerim kuzucuk😍😍 aramıza hoş geldin 💐🌱