kedilibebeli Kbragunes Kabak havuç dilimliyorum uzun uzun Sabahları omlet pankek tarzı şeyler Akşam köfte balık tavuk
Boysmomy kedilibebeli balığa kaçıncı ayda geçtiniz biz 8 buçuk aylığız 9u beklerim diye düşünüyorum ama herkes farklı bişey söylüyor
Dedektifgadget Kbragunes ıspanaklı omlet Krep Pankek Bebek keki Normal sebze ve meyve eline veriyorum yiyor Orhhanik tavuk haşlama Kuzu köfte Mücver Yani genel olan şeyleri bebeklere göre uyarlarim 😅💕
Kerem_k1 Kbragunes bi küçük patates rendeliyorum, içine kullandıpın peynirden biraz rendeliyorum bi yumurta kırıp içine toz kırmızı biber ve tuz atıp yoğurduktan sonra köfte şekli veriyorum. Tost makinesinde yağlı kağıt arasında pişiriyorum.
celinon Benim oğlum 7 ay 22 günlük ama hiç böyle pankek tarzı şeyler yiyemiyor çok ufak ufak benim vermem gerekiyor ki onu bile yemiyor da çorbayı bile zor yiyor yemek istemiyor🙁🙁
maygirl Kbragunes tarhanalı omlet krep pankek frinda parmak patates.bicok sey yapiormda yazarken aklima bnlar geldi sadece😆
145ysra Maşallah benim kızım 7ay 26 günlük fakat çorba tarzı meyvalarin suları vs tarzı diğer şeyleri yutmakta zorlanıyor bende korkuyorum peynir yumurta onları damaklarinda ezerek yiyebiliyor fakat ben diğer şeyleri veremiyorum herkes çeşit çeşit yapıp veriyor
sila_8 145ysra benim kızımda ,7ay 12 günlük meyve veriyorum , daha yumurta pankek başlamadım sebzede vermedim hiç daha cokmu geç kaldım bal kabağı hasladim buzluğa attım çıkarıp veriyorum yoğurt da veriyorum okadar daha dişleri yok
smnbr sila_8 Doktorunuz ne dedi tam bilmiyorum ama genelde bu aylarda sebze bir öğün verilir diye biliyorum
rumeysa24 Havuç köftesi bebeğime verdiğim ilk blw ek gıda kıymasız da yapabilirsiniz biraz tavada kızarttıktan sonra su ekleyip pişirebilirsiniz öyle çok yumuşak oluyor afiyet olsun. Havuç köftesi tarifi -rendelenmiş havuç -yumurta -rendelenmiş soğan ve sarımsak -yulaf unu -ruşeym
bilememolabilir Belki alakasız olcak ama benim bebegimin daha dişi yok 8.ayda ama blw yapabilirmiyiz yinede ?
MoonCrystal bilememolabilir ben 6. Aydan beri blw başladım . Diş ile ilgisi yokki zaten ilk çıkan dişle cignemiyor
novamom Kbragunes sosyal medya hesabı paylaşmak yasak mı bilmiyorum ama ben bunun için bir sayfa açtım eğer yasaksa lütfen bildirin bana : Instagram hesabım @novacavdar kendi kızım için yaptığım tarifleri atıyorum