seymalya9 Merhaba güzel annelerim belli markaların organik ürünlerinden bebeklerinize neler yediriyorsunuz mesela makarna, pirinç vs onlarıda organik mi alınmalı içeriklerine bakamadım
Lunaaaaa seymalya9 organik tercihlerinizi bence meyve sebzeden yana kullanın derim her zaman, organik irmik, makarna falan biraz pazarlama kurnazlığı gibi, normal beyaz unlu ürünler yerine tam buğday tercih edebilirsiniz
seymalya9 The_paues neleri ordan aldınız pirinç makarna vs onlardan mı aldınız yoksa bizim yediklerimizden mi veriyorsunuz
The_paues seymalya9 ordan irmik pirinç unu buğday unu yulaf ezmesi yulaf unu zeytin hurma özü keçiboynuzu ve üzüm pekmezi aldım tarhana aldım balkabağı ve klasik olandan ruşeym aldım.aldıklarımın hepsinden memnunum.makarna almadım makarnada almayı düşünüyorum sebze veya bakliyat makarnaları var onlardan.
ygmrln Lunaaaaa kesinlikle iyi bir marka aldıktan sonra bence hepsi aynı hasata var mesela hem kendime hem çocuğuma ondan alıyorum. Biraz işin kurnazlığı gibi geliyor bana da çok daha uygun fiyatlı tarım kredi marketlerinde doğal ürünler var bir furyadır gidiyor bunlar
seymalya9 Lunaaaaa onları hep öyle vermeye çalışıyorum sebze meyveleri ama bakliyatlar için acaba bizimki ve bebek ürünlerinde me farklılık var acaba dedim kurnazlık olduğunu bende düşünüyorum bazı ürünlerde