karabuluttt Ya uyutup yerine koyuyorum elleri hep yüzünde gözlerini ovalıyor ayaklarını kaldırıp indiriyor asla adam akıllı bir uykusu yok neden ola bılır
tulaylay karabuluttt 5 ayda dönmeye başlıyorlar. Büyüdükçe hareketlenmeler artıyor . Kundağı yakın zamanda bıraktıysanız alışmaya çalışıyordur. Uyku eğitimi ile düzelttik bizde 6.5 ay gibi aldık Şuan 14 atlık olmak üzereyiz
zeldax karabuluttt göğsünde uyut benimki de aynıydı temas istiyolar, çok normal göğsünde uyut arkana yastık koy sende uzan
Beyhanurall karabuluttt canım merhaba.doğduğundan beri oğlumun düzenli uykusu vardı.tatile gidip döndüğümüzden beri uyku düzeni gitti.dediğin gibi yatağa koyduğum an gözlerini açıyor.gece yarım saatte bir uyanıyordu.doktorumuza yazdım birkaç günlük baybay damlasını önerdi.dün gece ilk defa deliksiz uyudu.sende bi doktoruna danış istersen
Mrvkyaoglu Benim bebeğimde 2 aylık üzerimde uyumak istiyor bırakınca uyanıyor yaşayan çözen varsa bu konuyu akıl versin
tulaylay karabuluttt instagram adresi uyku yolculuğu . 6 ay oldu ben eğitim alalı, fiyatlar halkında hiç bilgim yok. Ama büyük rahatlık. En güzeli de uykular bozulunca mesaj atıp soru sorabiliyor oluşum
zeynepsude1 Benim de bebeğim 5 ay 3 günlük iki gündür uyutamıyorum sabah 8 de kalkıyor tüm gün uyanık ve enerjik oluyor gece 1-2 oluyor bir ara dalıyor bu sefer bağırırcasına uyanıyor bidaha uyutamıyorum ne meme istiyor ne sallama :(