Ahseninannesii Kızlar kızımın al iki dişi çıkmıştı şimdide üstler patlamış dişlerini birbirine değdirip gıcırdatıyor bu durum oluyor mu normal mi ?
DuruNisa Ahseninannesii benim kızım 10 aylık o da yapıyor 6 dişi var.dr la görüştüm normal dedi kaşındığı için yapıyor dedi
Mldclk Ahseninannesii benim kızımın da 6 dişi var bende çok gıcık olurum o sese gıcırdatırdı ama bir haftadır bıraktı sanırım dişler kaşındıkça yapıyor
Merrcimek Ahseninannesii bizimde öyleydi sonra diğerleri çıkınca diş gıcırdatması bitti. dişler tuhaf geliyor şimdi ona ondan yapıyor e kaşınıyor bide tabi
[silindi] Ahseninannesii Doktorum kiloda almadığı ve diş gıcırdatma ve ağız kokusu olduğu için reflü teşhisini koydu için doktorunuza detaylı danışınız.
Ahseninannesii @[silindi] kilo kontrolleri yeni yapıldı onlarda sıkıntı yok ağız kokusuda yok sadece diş gıcırtısı kaşınıyordur diye düşünüyorum yinede doktora sormak lazım tabi
[silindi] Ahseninannesii O halde diş damaklarda ağrı yaptığından azalması için birbirine değdirmesi gayet normal. Kusma felanda yoksa endişelenmeyiniz. 🙏🏻
28112019 Ahseninannesii o dönemde benim oğlum da yapıyordu ama şuan 14 aylık olmak üzere epeydir yapmiyo geçici bı durum saniirm
Mertderya Ahseninannesii 19 aylık bu kaç gündür çok sık yapıyor yapma dedikçe yapıyor demekki kaşınıyormuş 😅daha neler görcez
Ahseninannesii @Mertderya dişi kırılıcak diye korkuyordum bende 😀 küçücük zaten neyseki gecici bir durummuş