atlaskoo Merhaba hanımlar doktorumuz ronkotol ve cortair verdi bebeğim 3 aylık bunları direk olarak mı buhar makinesine boşaltılıyor yoksa serum fizyolojikle mi karıştırılıyor
Poly-ana atlaskoo Onu doktorun söylemesi lazım canım bronşit olduysa genelde direkt veriyorlar ama bebeğin küçük bizim birşey söylememiz doğru olmaz. Benim oğlumda astım bronşit oldu geçenlerde biz ikisini de direkt kullanıyoruz 19 aylık
lidokain atlaskoo ben hemsireym iki doktorla çalıştım biri serum fizyolojik ile sulandirirdi diğeri direk verdirirdi.
MademoiselleZengin55 atlaskoo Ventolin 1 buçuk ml ,Cortair 1 adet ,2 ml de serumu karıştırıp öyle veriyoruz biz hep.
atlaskoo Bana böyle bir bilgi verilmedi ama okudum karıştırılıyormuş ben karıştırmadan verdim umarım bir sıkıntı olmaz
atlaskoo myarenb Doktorumuz da sıkıntı olmadığını söyledi ama dediğiniz gibi karıştıracağım bundan sonra
seymcns Cortair kaç ml ise buahr makinesine konulacak 5 ml tamamlanacak şekilde üstüne serum fizyolojik eklenecek doktorum bu şekilde söyledi biz öyle uyguluyoruz
Mira__ atlaskoo rontokol üstüne yazmadı mı? Ama 1 cc rontokol 1,5 cc serum hava makinesine koyabilirsiniz. Biz o şekilde kullanıyoruz diğerini bilmediğim için yorum yapamayacağım