smg98 Kızlar bebeğim bir aylık üç saatte bile zor uyanıyor, emince anca on dakika emiyor … Ama ağlamıyor da huzurla uyuyor . Doyuyor mu doymuyor mu çok huzursuzum 🥺
mavikelebek_ smg98 doymasa ağlar kilodunda ve bez sayısında sıkıntı yoksa Allah aşkına takma kafaya yakında uyumuyor diye dertleneceksin 😂
birbebekle smg98 sarılık vs yoksa normal ancak sadece gece emmesi için uyandırmana gerek yok 4 -6 saat geçse sorun olmaz demişti doktor. Gündüz için en azından 2 saatte bir emzirin
mutlubibekleyis smg98 doğum kilosuna göre şuan kilosu iyiyse ve çişli bezi yeteri kadar geliyorsa ayrıca huzurla uyuyorsa emdikten sonra doyuyordur.
tontonanne smg98 emin olun duymasa yaygarayı basarlar 😁😁😁 uyuyorsa ne güzel kiiz sende yat dinlen bu günleri çok ararsın… cisli bez takibi yap gün icjnde 4 5 bez alıyorsan yeterli besleniyordur zaten doktorlar 40 i çıktıktan sonra geceleri uyandırmayın diyor gündüzleri de istediğinde emzirin hiç bi sorun olmaz içiniz rahat etsin ben oğlumu hiç uyandiramazdim beklerdim ki uyansin diye ağladığında emziedim jep
birbebekle smg98 sarılık riski yoksa sıkıntı yok ama bi doktora danışın ki ger yeni doğan bebek 20-21 saate kadar uyuyor aslında 😻