canikokom Bebeğim 1,5 aylık neredeyse sürekli uyuyor. Sadece acıktığı zaman ağlıyor mamayı içinde uyumaya devam ediyor. Bir günde 2 saat uyanık kalmıyordur. Normal mi yoksa endişe etmeli miyim? 35 haftalık doğdu bu arada
Sermec27 canikokom 3 aya kadar bizimki de öyleydi 1 2 saat uyanık kalırdı şimdi 3 ay 11 günlük 3 gündür uykusu baya azaldı bizde 37+1 de doğduk ama 34+5 le uyumluydu
pinko_ canikokom okurken o kadar heveslendim ki korkma bacım gayet normal biz 6 aylığız hasret kaldık uykuya gece kalkmalar gündüz uyumamalar bitirdi beni gerçi bizde 37 haftalık doğmuştu ama yine uykusu çok azdı demek ki bebekten bebeğe değişiyor
nurouz canikokom çok normal sarılığı VS yoksa en fazla uyanık kalacağı sürelerine dikkat ederek emzirir veya mamasını verirsin uyusun uyuyarak büyüyecekler sonra ele avuca sığmıyorlar 😂aylık kontrolu de yakındır 1,5 aylık ise doktoruna danış en güzel cevabı o verir sana
asyanm Bizimde öyleydi gayet normal sarılık düştüyse ya da bittiyse bırakın uyusun bol bol emzirin uyusun siz de dinlenin çünkü büyüdükçe uyanık süresi artacak
canikokom asyanm sarılık oldu ama hastahanede bir gün kaldık hemen düştü. O zaman emziriyordum yetmiyormuş demek ki Şuan mama veriyorum. Beslenmesi çişli bezi rengi vs iyi🙏🏻
canikokom milamihra uyusun tabii ki çok şükür uyumamasından iyi ama fazla olunca endişe etmeye başladım. Acaba bir hastalığı şekeri vs var da mı bu kadar uyuyor diye
canikokom pinko_ gece ben de kalkıyorum mecbur mama vermeye 🙈 bide 1,5 yaşında bir tane daha bebem var o da kalkıyor sağolsun😂
Sermec27 canikokom genel anlamda evet 22 saat uyuyordu nerdeyse şimdi öyle değil daha da azaldı uyku süresi
Glry Benimde kızım öyleydi neredeyse 4 aylık olana kadar gaz sancısı yoksa yedi içti bez değişti uyudu 24 saat hep aynı döngü, son 20 gündür gündüz az uyuyor artık ama oğlum öyle değildi doğduğundan beri az uyurdu çocuktan çocuğa değişiyor sanırım
canikokom Glry benim ilk oğlumda doğduğundan beri gündüz uyanıklık süresi vardı o yüzden şaşırıyorum ikincinin bu haline😅