FatmaKarahan Merhabalar! Bebegim henuz 41 gunluk ama 6 gundur kaka yapamiyo :( Dr vazelinle popoyu uyar dedi uyardim, masajda yapiyorum ama 3 gundur hala gelen giden yok. Bebegimde bi sknti bi huysuzluk yok ama cok uzuluyorum :( biraz once gittim bebekler icin ilac aldm bakalm insallah yapar. Onerisi olan var mi baska neler yapabilirim?
Suzy FatmaKarahan bacaklarını sıkıştır ya da çiş tut ben öyle yaptırıyordum hep Ayrıca gazda çok etkili
canikokom FatmaKarahan kesinlikle prebiyotik verin o kadar rahatlatıyor ki. Bir gün vermesem kaka yapmıyor benim oğlum. Forbiome kullanıyorum ben
happymommttt FatmaKarahan masaj yaptıktan sonra havluyla sarabilirsin bazen sıcakda iyi gelebiliyor benim bebeğim de yapamıyor ben masaj yapıp bir saat havluya sarıp bacaklarını uyutuyorum uykusunda ya da o uykusundan kalktığında memede yapıyor
FatmaKarahan annesininbebisi hayir bende bir sorun yok evet emziriyorum ama gunde 1 defa mama veriyorum cunku bebegim biberonu emzik niyetine kullaniyo vermezsem basiyo cigligi 🤣
yaren1106 Poposuna hakiki zeytinyağı sür yada mamasina 1 2 damla koy, masaj yapiyormussun ona devam et , benim bebeğim clinikids masaj yağı cok iyi geliyor kaka yapamayınca oju sürüp masaj yapıyorum aynı gün kakasını yaoiuor
FatmaKarahan yaren1106 poposuna vazelin surdum o da yagli sonucta ama zeytinyagini da denicem sanirim :/
zeydaa Sadece anne sütü ile besleniyorsa 15 güne kadar normal demişti doktorumuz. Zeytinyağı vermek için çok küçük bebeğiniz sindiriminde sorun yaratabilir. Ben sabırla bekliyorum çoğu zaman 8 veya 9. Günde yapıyor kakasını
FatmaKarahan zeydaa evet arastirmam da bende normal oldugunu gordum ama arada mama da aliyo onun icin endiseleniyorum :( cisini gayet iyi yapiyo bez doluyo bayagi ama kaka yok
ngold canikokom forbiome benim bebeğimde de arkadasımın bebeğinde de asırı gaz sancısı yaptı sizde oluyor mu?
FatmaKarahan happymommttt tesekkur ederim denicem havluyu da! Buarada gazi cok kotu koyuyo bu normal mi?
ngold FatmaKarahan mama yapıyo olabilit benim bebeğim de kabız olmustu zeytinyağıyla uyarmak iyi geliyordu ama çok zorlandı mamasını değiştirdim ve sorun ortadan kalktı
_tuuggcce_ FatmaKarahan zeytinyağı ile poposunu uyarabilirsiniz. Ya da bir çay kaşığının yarısı kadar zeytinyağı verebilirsiniz. Emziriyorsanız sütünüz ile karıştırın bir çay kaşığı kadar. Mama veriyosanız formül mamasına katın. Bize doktorumuz önermişti. Zeytinyağı işe yarıyor
hasibekar FatmaKarahan benim bebegim de öyleydi defalarca doktora götürdüm hep tedirginim ama üç damla zeytinyağı veriyordum akşama kalmadan kakasını yapıyordu isterseniz deneyin ama doktora danışın gene
zeldax FatmaKarahan canım bebe yağıyla karnına masaj, ve hafif hafif bisiklet çevir ayaklarıyla, benim oğlum 10 gün yapmazdı bu şekilde yaptirirdim