farelikoyunkavalcisi twobabymom_ 1 saat önce uyudu gece 99 kere kalkacağını bildiğim halde boş boş oturuyorum acaba ben salak mıyım salaksam düzelir miyim😅😅😅😅
bebe_ twobabymom_ bebimi yeni uyuttum onu uyuturken benimde uykum vardi lakin mutfak beni çağırıyor gel beni temizlee diye uykum gitti 😂
twobabymom_ KemanistSalyangoz Ay ne güzel bende daha yeni kalktım yanından kislik ezme turşu yaptım arkada bulaşık beni bekliyor ay nasil yorulmuşum bir de 2.ye hamileyim yorgunluktan belim kopuyor
Sinem1205 minikkuzuum uff benimki de 22 aylik 1 saat ugraş sonucu yeni uyudu 🫢 Bakalim tekrar kacta kalkicak aslaa deliksiz bir uyku uyuyamiyoruz gecee illa kalkiyor emmeye 😑
twobabymom_ KemanistSalyangoz Ayy eşim hem dükkan hemde araba arası gitti geldi kiz sabah 5 de ise gitti adam kiyamadim yatti o bende topladım tüm evi çalıştırdım makineleri yeni uzandim
twobabymom_ farelikoyunkavalcisi Ayyy inşallah benimki de uyur 3 yaşında ama sabaha kadar vızır vızır vizirdaniyor uykuda
twobabymom_ kevserhmz Ne kadarlık oldu çok gec olmadan bence sallanmayi biraktirmaya çalışın ben çok zor bıraktım insanın ayakları beli kalmıyor resmen
SiprayiL twobabymom_ 9da uyumuştu, hırıltıdan uyuyamadı burnunu açtım hava verdim simdi tekrar uyutuyorum 🥺
twobabymom_ SiprayiL Havalardan sanırım bir soğuk bir sıcak dün sıcaktan baygınlık geçiriyorduk şuan donuyoruz
twobabymom_ Sinem1205 Emmeyi birakmayi düşünüyor musunuz bıraktığınız zaman uykusu düzene girebilir bence
kevserhmz twobabymom_ şuanda yaşıyorum o bel ağrısını kalça ağrısını ama öteki türlüde kucakta uyuyo hemde ayakta tutucaksn bende ayağı tercih ediyorum
Sinem1205 twobabymom_ evet düşünüyorum ama birden birakmak değilde azaltarak birakmaya çalışıyoruz. Bu hafta gunduz memesini kestik. Sadece gece yatarken emiyor bir de gece emmeye kalkiyor 1kez. 1 aya kadar tamamen kesmiş oluruz sanırım