One-life bisenakillisinzaten annesinin uykusu açılsin diye bekliyor napsın garip. Bütün gece uyumadığı için ayılamıyorum
NariNariKiminYari bisenakillisinzaten mutfağa gidip oturup benim hazırlanmamı bekliyor. Hazırlanıp babaannesine bırakıyorum yada benimle işe geliyor 🫶🏻
iki_prensesannesi bisenakillisinzaten ellerinde boya kalemi saolsunlar hergun sildigimiz kapıları boyuyorlar bende o sırada kahvaltı hazırlıyorum 🤣 yapma etme dur demiyorum çünkü kendilerine temizletiyorum başka türlüsu olmuyor
Umutveannesi bisenakillisinzaten 2,5 yaşında kalktığı gibi oyuncaklara koşar bi yarım saat 40 dk oynar sonra yemek ister kahvaltı hazırlarım yeriz
mematiii bisenakillisinzaten beni uyandırıyor gunaydın diyor tabi biraz dili dönmğyor .Sonra oyun oynamaya içeri gidiyor.
asaf03 bisenakillisinzaten tam 2 yaşında genelde mızmız uyanır hadi kalk salona gidelim der sonra da peşimden ayrılmaz kahvaltı hazırlarım 2 lokma yer kalkar sonra dışarı çıkmak ister
farelikoyunkavalcisi bisenakillisinzaten ilk önce oturuyor boş boş bakıyor sonra yüzüme bir Osmanlı tokadı sonra mükemmel bir gülüş ve enerciiiiiiiiii😅😅
aleksandralarossa bisenakillisinzaten şağur şupur öpücüklere boğar sonra hemen tost makinasına koşup tost yapmamı ister 7-8 aydır hiç şaşmadı😁