ikiaslanannesi Kızlar şu Fisher price nin piyanosu var ya küçük renkli o kendi kendine çalıştı az önce ve evde elektrik yok, çocuklar uyuyor, eşim de ATM ye gitti 🥴🥴🥴🥴 büyük oğlumu sallarken unitenin üstünde kendi kendine çalıştı altıma isiycem şimdi 🙄🙄🙄
Ahsenvekutayinannesi ikiaslanannesi olabiliyor bizde de başka markanin var o da öyle onun düğmesinden kapatmayınca çalışır
NeclaLeylaCeydaOhnealaneala ikiaslanannesi Dün aynı şeyi yaşadım. Çocuğu uyıtırken “merhaba” faln dyip durdu. Eşimin yanına geldim, uzanmış telefon oynuyordu,duymamış. Yastığın altında sanıp baktık, yok. Diğer odada kendiliğinden ötüyoröş, tamamen kapattım bnde
ankaraankara ikiaslanannesi eğer lohusayken şekerli süt ictiyseniz ve kaynananizin dedikodusunu yaptıysaniz kaynananizin ruhu bir oyuncaga verilir ve en olmadık anda çalışır…
milletsanakanalizemiolacak ankaraankara ayy şekerli süt icmedim ama lohusayken her sn dedikosunu yaptım 🤣🤣🤣🤣
busraalanya ikiaslanannesi bendede konuşan köpekçik var içerde kendi kendine çalmaya başladı normalde bi koluna basınca konuşur susar bütün kol ayak hepsi sırayla öttü baktım susacağ yok komple çakardım pili 😂
NewMomm1 ikiaslanannesi ne yani şimdi üç harfliler sizin Fisher Price piyonasıyla mı oynuyor 😂 tuşu takılı kalmıştır yani olabilir ne var bunda😂
pasaklisinkukuli ikiaslanannesi ooo kızımon bütün sesli oyuncakları dile geliyor arada bir cok normal
Nurklc ikiaslanannesi Düğmesi ya da pili oynadığından çalışıyor olabilir bazen benim oğlumun da gitarı öyle oluyor. Ya da balık tutma oyunu normal bunlar korkma :)
D_deniz ikiaslanannesi çocuklar tuşlarken takılı kalmıştır. Korkmayın. Takılı kalınca tuş kendini salmıştır sonradan.