Ebrubulut Bu kürü yapan varmı faydasını gördünüz mü istagramda bı sayfa var hastalanmayancocuk diye yorumları çok iyi bugün oğlumun hapşırık burun akıntısı var bu kürden yaptım verdim ne zaman etkisini gösterir bı sabah bide aksam verdim
Kuzularinanasi Ebrubulut evet cok faydali kendime de kizima da veririm ozellikle kısın,bogaz enfeksiyonunu engelliyor iyilestiriyor tabi basinda fark ederseniz…yemeklere de bolca sarimsak…dogal antibiyotik ztn sarimsak
cinarinannesiiii Ebrubulut 1 yıldır keşfettim o sayfayı dediği. Gibi de büyütüyorum oğlumu iyi ki hastalanmayançocuk ❤️
Ebrubulut AliBekirinAnne bende emziriyorum geri kalanını bende yedim bakaalim inşallah faydasini görürüz
Melez4453 Ben yaptım geçen sene Oğlum daha kötü oldu Gittiğim Dr zaten çocuğun alerjik asla yapma Bal zencefil zerdeçal yasak çocuğuna dedi Sarımsak da verme o şekilde dedi ( sanırım reflüsü var diye) oğlum üç yaşındaydı o zaman
Avera Ben 3 yıldır kullanıyorum her hastalık döneminde. Elhamdülillah ilaçsız atlattık. Emzirirken kendim yetip bolca emziriyordum. Şimdi kendisi de yiyor. 3 - 4 günde atlatırsınız düzenli kullanınca
mommmmy Ebrubulut benm kızımda işe yarayan tek şey👍🏻 herkese tavsiye ediyorum. İlaçlar vitaminler neler neler denedim bunun kadar fayda görmedim
mommmmy Melez4453 sarımsağı rendeliyorum , yarım limon , bolca bal. Şurup gibi akışkan kıvam oluyor . Ne kadar beklerse o kadar iyi kıvam alıyor. Hasta olacak gibi olduğunda üç gün sabah akşam veriyorum . Hemen düzeliyor
Burcu60 mommmmy rendelesekde oluyor mu ordaki kadin doğrayın demişti benim oğlumda çok şık hasta oluyor ne kadar bekletebikiriz en fazla