ikiaslanannesi Kızlar cocomelon açmıştım bugün TV de. sarı papatya diye bir şarkı vardı. Hem sözleri hemde videodakiler garibime gitti hemen kapattım. YouTube a cocomelon sarı papatya yazıp 9.05 dakikada ki şarkıyı dinler misiniz ? Normal mi sizce
aslanmommy ikiaslanannesi cocomelon hakkında zaten çok kötü tespitler paylaşıyor uzmanlar. Link atar mısınız bulamadım çok merak ettim
Pandayavrusu28 ikiaslanannesi lgbt yandaşı çocukları özendiren beynine küçük yaşta kodlayan bir çizgi film kanali dikkat ederseniz Gökkuşağı teması var evet Gökkuşağı normal ama daha çok normalinden fazla değişik şeyler var
Iremylcnkya07 ikiaslanannesi ben genelde serçe çekirdeksiz domates maşa ile koca ayı izletiyorum izlicekse eğer
Golf ikiaslanannesi trt çocuk un bir kaç çizgi filmi dışında başka çocuk kanalı açmıyorum ben bu en basiti bile olabilir neler dönüyor. YouTube dan böyle anne baba çocuk çekilen videolar vs de izletmiyorum hep kontrol altımızda olmalı çocuklar devir çok kötü bütün oyunlar çocuklarımız uzerinde maalesef :(
ikiaslanannesi Anne baba oturmuş içki içip şarkı söylüyor parkta. evde de çocuklar anne babasına sürpriz masa hazırlıyor içkili yine. Sonra anne baba eve gelince çocuklar evden çıkıp onları yanlız bırakıyor
aslanmommy ikiaslanannesi ben izledim şimdi zaten tek takılınması gereken yer orası değil. En başta çok hızlı bir akış var. Çocuğun zaman algısını tamamen bozuyor. Bildiğiniz illüzyon gibi çocuğu resmen hipnoz eder. Renkler zaten korkunç. Ve tabi o dediğiniz sahne tam ben ve eşim 😜 ama çocuğun yanında kola bile içmezken asla doğru bulmuyorum. Bebeğiniz ne kadarlık bu arada? Ekransız daha sağlıklı olmaz mı?
aydinnnn01 Doğru bulduğumdan değil ama ,yabancılara göre böyle şeyler gayet normal olduğu için ,böyle bir klip yapmalarını yadirgamadim acikcasi. Sabah kahvaltisinda şarap içen insanlar var ve çocuk falan umurlarinda değil
ikiaslanannesi Golf anne baba çocuk çekilen videolar vs de izletmiyorum Neden ki merak ettim sebebini 😊
Poly-ana Golf Katılıyorum mesela YouTube da anneli babalı çizgi filmler var güya öğretici ama babası diyor ki şeker mi yedin çocuk diyor ki hayır baba, doğru söyle diyor babası çocukta hahaha diye gülüyor bu baya yalan söylenebilir bu komiktir anlamına geliyor