Angellmom leylannpembemontu evanur22 gunesce41 alptugun_annesii Şu 3-4 yapışımda mama pişirirken her zamanki koyuluğunu alıyor sorun yok ama soğumaya bıraktığımda sulu hale geliyor 3 farklı paket açıp denedim hepsi aynı oldu bu güne kadar yaptığım ölçüyle yapıyorum paket içeriği mi değişti sizlerde de aynı sorun oluyor mu acaba
annesivebal Angellmom acaba çok mu bekliyor bekledikçe salar kendini sulanır hani pudingler de öyle olur ya çok bekleyince dolapta falan sulanır başka bilemedim ben sürekli karıştırır öyle soğutursun
evanur22 Angellmom Piştikten sonra bebek bisküvisi atıyorum ben 1-2 tane o zaman kıvam alıyor.Yapmak isterseniz yaptığınız ölçüye göre ayarlayabilirsiniz.
Angellmom annesivebal yok yok çok beklemiyor hatta ilk kaşıkları üfleyerek veriyorum 1 yıldır nasıl yapıp yediriyorsan aynı şekilde veriyorum
evanur22 Angellmom Bazen benimde çok sıvı kalıyor bazen de çok koyu oluyor aynı ölçüde yapmama rağmen.Çok veya az mı kaynıyor acaba
leylannpembemontu Benim bugün yaptığımda öyle oldu ger zaman yaptığım ölçüydü aynı paketi daha sabah yaptım bişey yoktu akşam yaptığımda 4 cicibebe atmama rağmen su gibiydi çok karıştırdım ondan sandım bende
Angellmom leylannpembemontu aynı paketin içinde iki farklı kıvam çok garip ya neden böyle oluyor vermeyeyim diyorum ama yemek istiyor bozuk mudur nedir ya