tarcinlikahve Salıncağı aldığımızda bir kere köyde kurup kızımı bindirmiştik fakat sevmedi bizde depoya kaldırdık hiç bir kırığı vs yoktur. Fiyatı 350₺ isteyen olursa 300₺ satabilirim🌸 Puset hediye gelmişti yine aynı şekilde kızım sevmedi onu da depoya kaldırdık pusetinde kırığı vs yoktur. Fiyatı 400₺ D.. uygulamasında da satıştadır nnurylmazz kullanıcı adı🩷 Yer İstanbul/Bağcılar Alana hayırlı olsun🌸
KuzeyinAnnesi03 tarcinlikahve kırık var mı salıncak ta. Nasıl kuruluyor duvarda delik açmamız lazım dimi
tarcinlikahve KuzeyinAnnesi03 hayır kırık yok zaten 1 kere bindi sonra kendi evimizde doğalgaz borusuna asmıştım belki görürde binmek ister diye yine binmedi bizde hemen kaldırdık depoya. Tavana delik açmak istemiyorsanız doğalgaz borusuna asabilirsiniz bence bebeğinizin ağırlığı çok değilse kaldırır diye düşünüyorum bir kere yeğenim bindi 1 yaşındayken tarttı doğalgaz borusunda zararı olmadı yani🌸
KuzeyinAnnesi03 tarcinlikahve 8 kilo canım sizinki kaç kiloydu Bağcılar’da nerde bacım bende Bağcılar da oturuyorum 😂
tarcinlikahve KuzeyinAnnesi03 salıncak 1-5 yaş uygundur zaten max 25 kg kadar taşır biz aldığımızda kızım 18 aylık falandı 6 kilo falandı yeğenimde 10 kiloydu😂 Bağcılar kirazlı canım🌸