CizerBirAnne Selamlaaar 🙋🏻♀️ Evime şöyle bakımı zor olmayan bitkiler almak istiyorum. Bu işlerden anlayan canım anneler, önerilerinizi bekliyorum. Güzel saksı ve saksı standı önerileri de beklerim. Hatta foto da paylaşırsanız harika olur 🫶🏻
biraskhikayesi CizerBirAnne Canlı çiçek besleyemiyorum. Çok emek istiyor. Ama evimde aloe vera var. Yerini sevdiyse eğer birkaç günde bir sulamayla kocaman oluyor. Birde peygamber kılıcı var. O da yine sadece su ile kocaman oldu.
MiracAlpinveUmutunAnnesi CizerBirAnne Evde mor menekşem kasımpatım orkidem falan var bide bi çiçek var adını unuttum bakımları gayet kolay
CaninannesiCemre CizerBirAnne Bebekten önce şöyle bi köşem vardı 🙂↕️ şu an sadece paşa kılıcım var 🙈kaktüse bile bakamaz oldum 🥺 ama artık büyüyoruz yeniden devam edeceğim bitkilerime bakmaya 🙏
CizerBirAnne ZeydsMom kılıç çiçeği özellikle çok öneriliyor, kime sorsam önce o 😊 teşekkürler, bilmediklerim varmış onlara da bakacağım.
CizerBirAnne CaninannesiCemre ayy ne güzeel 😍 işte böyle bir köşem olsun istiyorum ben de. Kızımdan önce çok güzel kaktüslerim sukulentlerim vardı ama bebişle onlara bile bakmak zor. 2.5 yaşına geldi artık, evde tekrar çiçekler bitkiler olsun istiyorum ben de.
aresnako Canıım çiçekleriiim. Ben çiçekli renkli değil de yeşil yapraklı salon bitkileri seviyorum. Kauçuk Starliçe Şeflera Areka palmiyesi Deve tabanı Yuka Para ağacı Bunlara bakabilirsinizzz 🌸
CizerBirAnne aresnako hepsi çok güzeller maşallah 😍 Ayy ne çok bilmediğim varmış, teşekkür ederim çok güzel oldu 🫶🏻