naznasel Kızlar ben ehliyete yazılacağım ama arabayla ilgili hiçbir fikrim yok direksiyon başımina geçmişliğim bile yok ne nerede asla bilmem direksiyon ne onu biliyorum 😂😂😂 her neyse alabilir miyim ya hiç bilgiyle lütfen yardım🙏🏻🙏🏻
Mommyhann naznasel alırsınız korkmayın benmde hiç tecrübem yoktu ama direksiyon dersleri zaten 12 yada 14 ders olması lazım öğreniyosunuz öğretmeniniz eğer iyiyse sıkıntı cıkma z
Mommyhann naznasel bide size tavsiyem direksiyon derslerini sabah saatlerinde yazdırın alın öğretmenler son derslerde cok yoruluyorlar tahammülleri kalmıyor ben hep sabah gittim daha iyi oldu
Ashellinko naznasel Bende aynı şekil aldım sıfır bilgiyle .Ama ehliyet alınca bitmiyor sürekli pratik lazım 🫣
Deletedmom_1111 naznasel araba kullanmasını bilmeyen insanlar daha kolay alıyor bence ahahah Bende yazıcam inşallah araba kullanmasını biliyorum kaldım 2 soruyla mı ne
Mommyhann naznasel he birde aklıma geldi son 2 dersinizide sınava yakın alın pratik yapmış olursunuz 😂
-Eraymoms- naznasel hiç kasma rahat ol öğretecekler😂 ben sürmeyi biliyorum pazartesi yazilicam inşallah ehliyete
efelinamoms naznasel Bende hiç bilmiyordum şoför koltuğunada hiç oturmadım yazılıyı 1. Giriş direksiyonu 3. Girişte geçtim 😊 Araba kullanmamda sorun yoktu sadece parktaki detaylar yüzünden kalıyordum 😊