Mazikeen Sevgili öğretmen anneler daha çok erken öğretmenler günü için biliyor ama kızımın ilk öğretmenler günü olacak okul öncesi öğretmenine ne alınır yada size ne alınsa mutlu olurdunuz mesala öğretmen olarak hediye seçmekte çok zorluk yaşayan biriyim anca karar veririm :))
Simsimy Mazikeen Çöp getirseler mutlu oluyorum. 🥹 Çiçek severim ben. Özel günde beni hatırlayıp çiçek almaları çok hoşuma gidiyor. Öğrencilerimden kupa, fincan, tablo, kitap, teraryum vs alanlarda oluyor.
biraskhikayesi Mazikeen Aslında öğretmen değilim ama bir zamanlar müzik okulum vardı. Enstrüman dersleri veriyordum. O zamanlarda çalıştığım çocuklardan gelen bir çiçek bile mutlu ederdi beni. Hala görüştüklerimde var. Geçen yıl mesela piyanolu bir kahve fincanı almıştı birisi. Çocuğunuz bir resim çizip verse o bile mutlu eder yüreği öğretmen olan bir öğretmeni. 🤍 Oğlumun öğretmenine sanırım teraryum alacağım.
Mom098 Mazikeen sınıf öğretmeniyim. Şöyle ki bi bardak yaptırmıstı bi öğrencim Nisa öğretmen sabırlı sevgi dolu merhametli fln yazıyordu ama baya orijinal güzeldi 🥺🥺 Çeyiz düzerken nişandan sonra yani çeyiz alışverişi yapmışlar. Havlu, nevresim takımı falan. Bir kere el örgüsü patik lif baş örtüsü gelmişti. Yani hepsi değerliydi 🥺 Öğretmeniniz kaç yaşında? İsim yazılı kalem de çok güzel olur ben çok seviyorum
bebeklerrr Mazikeen çiçek heleki bu saksıda sulanacak bir çiçekse 😍 her sulamada içim ısınır. Kızımın öğretmenine kitap ,imza kalemi çikolata kupa ile kutu hazırlamıştım.
Mazikeen bebeklerrr bende canlı çiçek alacağım sanırım yanına isim yazılı kalem kupa belki çok zor ya hedıye seçmek
biraskhikayesi Mazikeen Şimdilik teraryum düşünüyorum. Oğlum farklı bir istekte bulunmaz veya ben başka bir şey bulmazsam. Aslında vakit bulupta yapabilirsem seramikten kupa, kalemlik tarzı bir set düşünüyorumda yapamazsam diye teraryum düşündüm. Geçen yıl ana sınıfı öğretmenine seramikten üzerinde ana sınıfı öğretmeni x yazılı bir kalemlik yapmıştım. Çok beğenmişti.
Mom098 Mazikeen o zaman şöyle düşünün 2 çocuk annesi ve öğretmen en zor durum. Ona iyi gelecek bir şeyler bulmak lazım 💕
bebeklerrr Mazikeen güzel bir imza kalemi öğretmeni her zaman memnun eder her zaman bi şekilde kaybolmayı beceriyor o kalemler 😂
Mom098 Mazikeen ay bence isim yazılı şey daha güzel. Terraryum yorumunuzu gördüm. Eşim bana okul başlarken göndermişti. Evde boş boş köşe de duruyor. Kızım didikleyip duruyor. 😂 2 çocuk annesine yorucu bir iş olur o 😂 İsim yazılı termos, kalem, bardak 👍
biraskhikayesi Mazikeen Çiçeksepetine bir bakın. Hem teraryum hemde farklı hediyeler oluyor. Güzeller.
Mazikeen Mom098 kaliteli bir parfüm düşünmüştüm aslında sonra her koku herkese hitap etmiyor diye vazgeçtim
sirincik Mazikeen öğretmen değilim ama veliyim 🤣 çocuklarım 1. Sınıftayken öğretmenimize mühür almıştık cocuklarım ödevlerine falan basması için yaptırdığım sayfanın adını unuttum ama google dan araştırdığında çıkar herhalde bizim mühür de Ayşe Yılmaz öğretmenden aferin gibi bişey yazıyodu sonra o öğretmen gitti başka okula .. bikaç ay önce mesaj atmıştı mühürün mürekkebi bittide nerden sipariş verebilirim hâlâ kullanıyorum cok memnunum falan diye 2 sene önce almıştık öğretmenler gününde böyle bişeyde yaptırabilirsiniz hem kalıcı da yani ☺️
biraskhikayesi sirincik Çok güzel fikirmiş. Oğlumda birinci sınıf. Ben vakit bulupta yapabilirsem seramikten kalemlik ve kupa yapmayı düşünüyorum eğer yapamazsam teraryum düşündüm. Mühür çok mantıklıymış ama hoşuma gitti. 😍