One-life Merhaba hanımlar. Kızım ağır sivilce ilacı kullanıyo oda cildinde dudaklarında kuruluk yapıyo. Hametan verdi doktor ama pek işe yaramıyo sanırım bugün dudakları o kadar kötü olmuş ki çok üzüldüm yoğun nemlendirici ne kullanabilirim. Tavsiye lütfen 🙏
_Goktugunannesi__ One-life Çok geçmiş olsun en nemlendiren vazelin ama ilaç kullanıyor zararı olur mu bilmiyorum vazelin güzel nemlendiriyor
Mom098 One-life merhaba benim kardeşim de o ilacı kullandı. Bee’o mor olan vardı onunla NEUTRGNA markasının dudak kremlerini dönüşümlü kullandırdık
suheyla92 One-life vazelinden baskasi yalan. Benim küçüklüğümden beri dudaklarim hep kurudur kabuk kabuk olur bakmazsam neler neler denedim en iyisi vazelin
One-life _Goktugunannesi__ teşekkürler cavabnız için ilaç katogarisine girmediği sürece kullanabiliriz sanırım kontrole az kaldı doktora da sorucam tabi ama bu birkaç gün rahatlatsın biraz yanık gibi olmuş dudakları
One-life Mom098 teşekkür ederim hemen bakıyorum doktorun yazmasına gerek yok dimi alabiliyoruz eczaneden
Mom098 One-life hayır hayır gratisten almıştım ben eczane de var mı bilmiyorum. İçerikleri temiz ikisinin de. Özellikle bee’o çok iyi.