Nurnur41 Bebeğimin çamaşırlarında yaka kısmında kurumuş geçmeyen eski lekeler var birçok ürün denedim venish kosla, naspirin, beyaz sabun, stop ama eski lekeleri asla çıkarmadılar. Eski lekeler nasıl çıkar yardımcı olur musunuz?
muhammedinannesise Nurnur41 baby merhaba toz leke çıkarıcı cnm kaynar suya deterjanı döküyorum kıyafet çokluğuna göre kıyafetleri içine atıp Bi gece bekletiyorum ertesi gün 40 derece 800 devirde hepsini yıkıyorum güneş var iken seriyorum tertemiz oluyor
meraliredam Nurnur41 babyme toz leke çıkarıcı, ben alıp kullanana kadar inanmadım etkisine ama mü kem melll
Asyaveannesi04 Nurnur41 kaynar suyu leğene döküp üstüne bir ölçek toz baby me döküyorum kıyafeti içine basıyorum bir gece bekletip makinaya atıyorum miis gibi tertemiz oluyor her lekeyi de çıkarıyor çünkü kızım 1 yaşından beri kendi yemek yiyor her kıyafeti batık oluyordu tek çözüm bunu buldum
Nurnur41 meraliredam teşekkür ederimm umarım bende etkisini görürüm yağ lekelerindede etkili mi peki?
meraliredam Nurnur41 bebeğimin kıyafetlerini yıkıyorum biz 4+20 günlüğüz o yüzden bilemiyorum ama bence etkilidir