Gzdeymn Sünnet yaptırmayı düşünüyorum ama oğlum şuan 22 aylık doktorlar 2-5 yaş arası önermiyorlarmış bu aylarda yaptıran var mı kızlarrr kararsız kaldım şimdi yaptırsam mı beklesem mi Bez takıyoruz bu arada daha kolay olur diyorlar
dilara_0 Gzdeymn gecikmeden yaptır derim iyileşmesi uzun sürüyor çünkü. 16 aylıkken yaptırdım ben oğlumu 25 günde dikişi tamamen düştü ama ilk 3 gün ağrılı geçti
Cancan123- Gzdeymn benim oğlum 11ay 2gunluk 21ekime gün aldım tam yaşı doluyor ama elimde olsaydı daha erken yaptırırdım
Gzdeymn Hiilyuss bende daha da büyümeden yaptırmak istiyorum aslında ya 😂 Zaten çok hareketli bi bebek
gamzecnplt Ben 1 aylıkta yaptırdım hareketlenmeye sürünmeye başlamadan çokta rahat atlattık hiç pişman olmadım dikişi de çabuk düşmüştü sabit kaldığı için Doktorlar neden önermez ki daha erken anlamadım
Gzdeymn gamzecnplt öyle diyorlar 2 ve 5 yaş aralığı önermiyorlarmış bende ondan kararsız kaldım 22 aylık psikolojisini etkiler mi diye
Gzdeymn Cancan123- aslında bende 18 aylıkken yaptırmak istiyordum ama eşim küçük falan dedi hep şimdi yaptırıcam daha da büyümeden
Cancan123- Gzdeymn yaptırın erken erken ben de bu şekilde yaptıramadım şu an dıyorum daha erken olsaydı keşke
dilara_0 Gzdeymn endişe etme dikkat edilmesi gereken bir durum. Biz bayiltmadan evde özel olarak yaptırdık sünnetini. Bir ay içinde de ikinci oğlumu yaptıracağız o zaman 3 aya yakın olur ne kadar erken o kadar iyi olacak