arasinnannesi2704 5 aylık prematüre bebeğim var iki gündür ismiyle seslendiğimizde her seslenmeye bakmıyor dikkatini bir yere verdiğinde seslenmelere de bakmıyor normal mi bu acaba? Kaç aylıkken seslenmelere bakar bebek
Psyche arasinnannesi2704 bunu ben de merak ediyorum, benimki de 4,5 aylık 35 haftada doğdu, anne nerede deyince beni arayıp bana bakıyor ama ismi ile seslenince bakmıyor
cemilolabilirmi arasinnannesi2704 düzeltilmiş aynı göre gelişim takibi yapılır. Düzeltilmiş 5-6 ay civarı (1-2 ay değişebilir her çocuk kendine özeldir) ismine bakmaya başlar.
arasinnannesi2704 eliffsseymen o nasıl oluyor bilmiyorum ki 33+4′te doğdu şu an 5 aylık doğmuşluğu var
eliffsseymen arasinnannesi2704 benim de 33+4 de doğdu 46 gün eksiği var yani 1,5 ay şu an aslında 3,5 aylık düzeltmiş gelişim olarak da bu şekilde bakmanız lazım tabi bazı prematüre bebekler daha erken ayını yakalayabiliyor
arasinnannesi2704 eliffsseymen kıyaslamıyorum sadece merak ettiğim için soruyorum sizin bebeğinizin gelişimi nasıl
eliffsseymen arasinnannesi2704 kıyasladığınızı söylemedim zaten😀 düzeltilmiş 2,5 aylık ve gelişimi de öyle
arasinnannesi2704 Psyche benimki bakıyordu 2 gündür bakmamaya başladı belki de daha zamanları vardır bilemiyorum