canikokom Merhabalar sütüm hiç olmadığı için botoks yaptırmıştım 2 hafta önce. Fakat iki gündür sütüm gelmeye başladı🥹 emzirebilir miyim bilgisi olan var mı? Bebeğim 2 aylık
diana96 canikokom ben botoks dudak dolgusu yaptım bir şey olmaz zaten aynı gün 4 saat emzirmedim sonra rütine devam ettim. O kana bulaşmaz
azicikgobekatalim canikokom galiba kesin bi cevabı yok bu sorunun. Benim doktorum emziren meslektaşlarıma yapıyorum bebeğe geçmesi gibi bir durum söz konusu olmaz demişti. Ama başka doktorlardan küçük bi ihtimal de olsa felç olma riski var diye duymuştum. Ben çekinip yaptırmadım 🤷🏽♀️
canikokom Mnktrtaaa çok teşekkür ederim öncelikle yorumunuz için. Kimi yerlerde vücutta hala kaldığı vs yazıyor o kafamı karıştırdı. Siz yaptırmış mıydınız acaba
Mnktrtaaa canikokom yok düşünüyorum araştırdım ek gıda döneminden sonra yaptıran var aynı gün 4-5 saat emzirmeyin diyorlar
Mnktrtaaa Deletedmom409 canikokom bu saaten sonra hiçbirşey olmaz olsaydı çoktanolurdu bence içiniz rahat olsun çoğu doktor yapıyor bende yaptırcam biraz daha yaza doğru olsun dedim ama her an yaptırabilirim😅