Oznur06bal Şuanda 18 aylık kızım var ve daha iki gün önce hamile olduğumu öğrendim aslına bakarsanız istiyordum zaten ama çocuğum 2 yaşına girseydi daha iyi olurdu. Bu biraz erken oldu sadece bu durumda olanlar varmı yarimci olur musunuz süreç nasıl ilerliyo. Bebeğim de hala emiyo ne zaman biraktirmam lazım
Dnz15 Oznur06bal yaa sizinki de sürpriz sanırım bana da çok sürpriz oldu ve duygularm çok karışık siz neler hissettiniz
Oznur06bal Dnz15 aslında çok sürpriz değildi ama biraz erken oldu sadece duygular karışık şu yönden kızım hala emiyodu anne sütünü bıraktırmak zorunda kaldığım için biraz üzgünüm
samira46 Bende 14 aylıkken hamile kaldım , hamileliğin son ayına kadar emzirdim sorun yaşamadım sadece doğum kilosu emzirdiğini için mi bilmiyorum ablasına göre yarım kilo fark oldu ama doğumdan sonra hızlı kilo aldı .
Oznur06bal samira46 maşallah bende doğuma kadar emzirmek isterdim ama bana sıkıntı yaptı rahatsız oldum yani o yüzden mecbur biraktirdim
Oznur06bal gmzzmrtt evet 4 aya kadar emme süresi varmış zaten ama bu sırada düşük riski de olabilirmis ki bende de zaten ağrılar kasılmalar oluyodu emdikçe o yüzden mecbur kaldık bırakmaya 🥺