1Nur Funfuuu hayır telaş yapmayın tabiki, calpol verdikten sonra takip edin 3-4 saatte bir ateş tekrarlıyorsa pedifen veya paranox s verebilirsiniz . Yarım saatte bir ölçün Ateşi düşmüyorsa uzerini teker teker inceltin birden soymayın üşütür. İlik (kesinlikle soguk degil!) su ile eklem yerlerine kompres yapın temi bir tülbentle. Baktınız hala geçmedi ilik sulu bezi karnına biraz tutun hemen düşer . Bunu en son yapın yoksa karnı agirir üşür. Geçmiş olsun.
Ejderhahavva Funfuuu bizimde ateş problemimiz var zibinla yatır oda normal ısıda kalsın 23 24 civarı bezi ve zıbın kalsın Allah şifa versin ben 3 gün oldu bugün daha iyi gibi 2 gündür 39 civarında seyrediyor ateşi ....fitilde kullana bilirsin en son çare
Burcuveburcum Funfuuu Yarım saate etkisi başlar ilacın sakin kalın çocuklar ateşi kaldırırlar yapılacakları yapmışsınız ztn zıbınıyla kalsın düşecektir ztn düşmezse eklemlerine ılık kompres yapın 4saatten önce yenilemeyin ateş düşürücüyü geçmiş olsun
1Nur Funfuuu neyle ölçüm yapıyorsunuz? Koltuk altı derecesi oneririm. Şurup max 1-1,5 saatte etkisini gösterebilir. 39,5 görmeden endişelenmeyin . Bir de çocuğun genel durumu da önemli. Takip etmeniz lazım. Paranox s fitil de verebilirsiniz Uyandığında.
Haribo42 Funfuuu canım limonlu çorap giydir ayaklarına göğsüne ve sırtına zeytin yağı sür hiç biley kalmaz inş
Funfuuu 1Nur koltuk altindan olcuyorum yani daha once hic ateslenmedi bu kadar cok. Evde calpol ve parol var hangisi daha etkilidir ki acaba.calpol verdim ben suan uyuyor zzten
Demirr Korkutmus gibi olmayayım fakat corona virüsü kol geziyor allah korusun ve en önemli belirtisi ateş düşmezse bi götür doktora
Denizoglum Demirr bende cok korkuyorm bu virusten Allah korusun turkiyeye gelmemisti en son ama insallah gelmez :( bebegimi pazartesi hastaneue goturcem kalca ultrasony icn ama korkuyorm
1Nur Funfuuu calpol ve parol birbirinin es degeri biri diğerinden daha etkilidir diyemeyiz çünkü aynı ilac. Ayni etken madde aynı mg. Calpol verdiysen ve başka birsey yoksa 4 saatte bir calpol ile devam edin. İlik su ile dediğim şekilde eklem yerlerini silin , sabah geçmemiş olursa bir doktora götürün. Ve evde her zaman paranox fitil bulundurmanızı tavsiye ederim .
Gamzeli Funfuuu donusumlu verebilirsiniz onlari ilik dus ha birde ayaklarinin altina limon surebilirsiniz kasiklarina ilik kompres de dusuruyor atesi rahatliyor bebk gecmis olsun
Eymeniim Benim oğlumunda 2 kere böyle ateşi oldu doktor 3gun boyunca geçmezse o zaman telaş yap demişti calpol verdi çok giydirmeyin geçer merak etmeyin geçmiş olsun çok
Eymeniim Gencanne19 yani ateş vücudun savunma mekanizması sonuçta eğer 3gundur dusmediiyse bence bir doktora götürün bu kötü birşey demek değil ama ihmal etmeyin bence
Babyboyy Oğlum 16 aylık bugün birden ateşi yükseldi fitil verdim geçti 4 saat sonra tekrar yükseldi ılık suyla yıkadık çok az düştü şimdi uyuttum gece takibini yapıcam evde ilaç da yok sadece fitil var olmadı acile götürücez.
MrymAda Gencanne19 doktora götürdünüz mü?kızımda öyleydi.salınateşlendi Çarşamba doktora götürdük.influenza b virüsü çıktı testte.ve bu virüsle gelen hastalıkta sadece enfluvir ilacı kullanılıyor.bu virüsü ancak bu ilaç yok ediyormuş.
Ejderhahavva Gencanne19 bugün bizimde 3. Gün inşallah yarın olmaz bugün daha iyi gibi bizimki Allah herkese bol şifa versin 🤒