SweetMom__ Tüm işini gücünü bitirmiş bir anne bırakıyorum buraya ohh kahvem huzur mis😊🌼 Oğlum emekliyor peşinde bende emekliyorum tahminen ne zaman emekli oluruz😄 şu espiri yapmasam olmazzz💆♀️ Sizler ne yapıyorsunuz hanımlar? 🌸 
Balkizlarim SweetMom__ Ay bu 3. Atışım 🤣🥳 Afiyet olsun benim 2 saat oldu işler ve kahvem biteli sizede maşallah diyelim erkenden Kalkan yol alır gerçekten 💜✨😚
alparslan38 SweetMom__ afiyet olsun Eşim cezaevindeydi tahliye olmuş Cat kapı geldi hala şoktayim ben yarın gelcek die bekliyodum işler falan hepsi kaldı şimdi küçüğü uyutup işleri yapcam inşallah🥹
Hoptirililaylalaylaylilaylom SweetMom__ Hiçbir iş yapmadım, fellah köftesi yaptım, çamaşır makinesini çalıştırdım. Etrafı toplıycmm öylee..
SweetMom__ Balkizlarim maşallah canım ellerine sağlık harika gözüküyor olsun Allah hakkı 3 tür😄🌸 evet canım işimi bitirdim keyif yapıyorum🤗🌱
gokyuzununnogrencisi Balkizlarim nasıl böyle maddeler halinde fotoğrafları düzenleyip yazabiliyorsunuz 😅🌸
SweetMom__ Hoptirililaylalaylaylilaylom oda güzel bende tekim oturuyorum oğlum ordan oraya giriyor çiğlik atıyor bugün dışarıya çıkacağım ufak işlerim var