busraalanya Kızlar eşimi kimse arayamıyor arama başarısız oldu deyip kapanıyor . Düzeltemedik bir türlü başına gelen var mı neden olur bu nasıl düzelecek ?
Deletedmom_216 busraalanya hattinin operatörünü aradiniz mi? Esiniz arayabiliuo mu peki? Yoksa sadece gelen arama da mi boyle diyo
duyguluanne busraalanya benim de öyle oluyor düzeliyor sonra yine aynısı oldu son güncellemeden sonra oldu 11 var bende sizin kaç ?
_Goktugunannesi__ busraalanya Ayarlarda bi sıkıntı olabilir mi gelen aramalar falan katılmıştır belki ama iphone da nasıl oluyor bilgim yok üstte kalsın
busraalanya Deletedmom_216 eşim arıyor . Başka birisi onu aradığında direk arama başarısız diyor . Aradı telefon sıfırlama bişeulrr yapmışlar ama olmamış acaba hattan mı yeni hat mi alsa ki ama o zaman kendisi nasıl arayacak ? 🤔
Deletedmom_216 busraalanya telefonu ne telefonu. Yani yurt disi kayitli mi? Suresi bittigindede boyle oluyo ama arama da yapilmiuo servis disi diyo direk telefon bilemedim valla telefonu kapatip actiniz mi
busraalanya Deletedmom_216 iPhone ama başka telefona da taktık kendisi arıyor başkaları arayamıyor . Herşeyi yaptık valla
busraalanya duyguluanne 11 bizimde ama dünden beri böyle . İş içinde aynı noyu kullanıyoruz çözememiz gerek bi an önce sizin ne zaman düzeldi
busraalanya Deletedmom_216 değil değil gitti hattı değiştirdi acaba hat çizildi falan mı diye yine düzelmedi
Deletedmom_216 busraalanya Allah Allah.. bi garip cozemedim 😒 onun hattini sizin telefona takin oyle deneyin bi olcak mi
duyguluanne busraalanya düzelmedi kapatıp açınca düzeliyor sonra yine aynı yeni güncelleme gelince çözülür gibi geliyor keşke yüklemeseydim bende
busraalanya duyguluanne ama başka telefona taktık düzelme olmadı . Başka hatta geçiş yapcaz olmazsa belki düzelir
duyguluanne busraalanya ben başka telefona geçiş yapmadım ama olabilir eski bir telefon var bende deneyeyim belki de ondandır haklısınız
busraalanya Deletedmom_216 @evanur22 telefonda değiştirdik telefoncuya da gittik . Kendisi arama yapıyor gelen aramalar yok kimse arayamıyor hattı bile taşıdık yok olmuyor
Deletedmom_216 busraalanya ay cok garip 😂 en son kapattirin hatti baska hat alın cok degisik bi olay ya
busraalanya Deletedmom_216 ya eşimin 20 yıllık hattı bütün işle alakalı herkes o noyu bilir her yerde bu numaramız var yani numaradan vazgeçmez ama wp den arıyor durumu şu an bilenler bakalım nasıl düzelecek
busraalanya _Goktugunannesi__ telefonu değiştirdik öyle de olmadı yani telden değil e hattan olsa arama yapabiliyoruz . Valla anlamadık müşteri hizmetlerinde anlamadı telefonunda kimse anlamadı 😂napcaz bilmiyorum