es6 Kızlar anne sütümü sağıp buzluğa atmıştım pazar kaynımın düğünü var orda elbisem simli diye emziremicem çıkarıp ,sağdığım sütü nasıl dışarıda saklama koşullarına uygun verebilirim 3 saat mi dışarda kalıyordu
3kedili2bebekli es6 3 saat kalıyor ama buz kupuyle ve termal çantaniz varsa onla taşıyabilirsiniz buz aküleri oluyor onlardan temin edersiniz düğüne giderken direk buzluktan çıkarıp buz akusuyle tasiyabilir yada biraz buzdolabında eritip yarı donmus halde buz aküsünde taşıyabilirsiniz gibi beslenme saatine göre planlayabilirsiniz
3kedili2bebekli bebegiminbesigicamdan düğün salonlarının kantinleri oluyor yada mutfakları sıcak su dolu bir kase yada karton bardak bile olur lansinoh biberonlar sığıyor karton bardağa ben öyle yapmıştım sıcak su içinde benmari usulü
byzyldz es6 bence oraya buzken koy düğünde kaynar su bulma şansın olursa bi kabın içine koyup ısıtırsın
es6 byzyldz sıcak su bulurum diye düşünüyorum en kötü karşısında çorbacı var eşim ordan alır , buzluktan geceden dolaba indirsem giderken biberona koyup çanta bölmesine koysam olmaz mı salonda da bi kabın içinde benmari usulu koyar ısıtırım