anneyimannea İşin arkasını o kadar merak ediyorum ki kesinlikle amca anne ilişkisi filan değil saklananlar daha büyük olaylar bugün bu cikti bu adamın haberleri doğru hep bu çocuklar neden öldü öldürüldü ne yaşıyor bunlar neden hep cocuklar…
Minigim38 anneyimannea şimdi bir kitap varmış tavşanlı tepe yada tavşanlı dağı diye adı onunla ilişkili olduğunu söylüyorlar
mondecaidensecmeler anneyimannea ablasıyla amcasının kızıyla olan ölümü herkes duydu bu ailenin arkası çok kötü dediler çünkü ailede kız çocukları ölümü normal değil
Minigim38 anneyimannea bilmiyorum ki narinin annesiyle bir resmi var tek ayağı yukarıda mesela kitapta böyle bir kısım varmış..oradaki ölüm biçimlerini uygulamıslar🤷♀️
anneyimannea mondecaidensecmeler Aynen hiç normal değil nasıl sırları varmış ki kendilerini günlerdir ele vermiyorlar bi türlü
anneyimannea Noname21 Asla ondan olduğunu düşünmüyorum yani bi aileden bu kadar ölüm normal mi ya imkansız gibi bir seyyy
Noname21 fisnereceli bu olayı kapatmak için uydurulmuş birşey ee yasak aşk gördü sizde tüm sülaleye haber verip kapattınız mı yani uymuyor