Havvanur43 Merhaba Kizlar geçen eşimle kizima şifonyer bakmaya gittik bir yere eşim de mikro dalga alalım dedi bende onu almak yerine Airfriyer fritoz almak istedm tamam dedi aldık kullanma var mı ya közleme işini çok iyi yapıyor ısıtma ve biber kızartması çok iyi başka ne yapılır ki onunla
Havvanur43 mondecaidensecmeler kışlık i in yapıp buzluğa tacaktim onunla denyyim o zaman teşekkür ederim
suuuuu Havvanur43 onların haznesi daha küçük oluyor bildiğim kadarıyla ama ikili olduğu için çekirdek aileye yeterli gelir bence. Ben sürekli kullanırım ama hiç öyle abartılı fatura geldiğini gormedim.
suuuuu Havvanur43 Zannetmiyorum ama deneyin yazılanları inanın pişman olmazsınız😊 saglikla kullanin 😇💐
Ucansupurge Havvanur43 Aklına gelen herşeyi yapabilirsin 3 yıldır düzenli kullanıyorum. Et,tavuk,balık,köfte,mücver,kek,kurabiye,poğaça,sebze kızartma,patates kızartması. Hatta birçok yemek. Mini bir fırın gibi düşün fırında yapılan herşey oluyor.
Deletedmom_216 Havvanur43 kofte tavuk yapabilirsin. Ben tavuk yaptim mangal gibi oldu. Tabiki mangal gibi ayni tadi vermiuo ama sulu sulu disi kizarmis oluyo patates de yaltim ben. Hatta kumpir de yaptim. Oatatesi ilk hasladim sonra folyo ile sardim attim airfraya disi sertlesene kadar pisirdim