bikupakahvee Ya biri halletsin şunu ne yorum okuyabiliyorum ne bişey 20 tane reklam çıkıyor çıkmaya devam ediyor bune ya
Birdunyabircennetannesi Telefonunuz android ise Ayarlar Daha fazla bağlantı seçeneği Özel dns kısmına tikliyorsunuz. En altta özel dns sunucu adı yazan kısma dns.adguard.com yazın Sıfır reklam
ENERCII bikupakahvee Altı üstü bir post okuyacağım ve durum ortada. Gerçekten artık buna bir çözüm bulun. Sponsorlarınız baya çoğaldı belli ki. Ama bizler rahatsız oluyoruz!
minikelanur Gerçekten silmenin eşiğindeyim ya tamam ara reklam çıkıyor izliyoruzda bir bu eksikti kaydırdıkça artıyor abartmayın artık bu ne ya düzeltilsin şu heyy
nnoktaa bikupakahvee Canımız annemiz, teknik bir hata nedeniyle şu an bizler de aynı sorunu yaşıyoruz. Ekibimiz en kısa sürede ilgilenecektir.
Dfncgdm2022 bikupakahvee aynı postu acacaktım reklam yuzunden yorumlara sıra gelmıyordu cıldırdım gece gece 🤣🤣
bikupakahvee Dfncgdm2022 ay evet ya hele okuma kısmında tam yorum okicam sayfa kayıyor ne lanet bişey ya