Sibel12345 Sungurkiz eski bi adetmiş ben uygulamadım ama annem bebeğim hasta oldugunde göğsüne bi bez ısıt üstüne gazete kagıdı sar balgamı hırıltısı gider diyordu yapmadım hiç acıkcası ama deneyebilirsiniz
Zeynepnazinannesi EsraGulden canım aygazda onu eritiyorsun dumanını pamuğa alıyorsun sıcak sıcak o pamuğu 3 4 kere çocuğun göğüsüne koyuyorsun 2 3 gün bunu tekrarlayın faydasını göreceksiniz inanın gezmediğim doktor kalmamıştı
Amine_erva25 SineMuratUtku bende istanbuldayım bizim doktorda iyi bi doktor tanınmış bi doktor ben on gün kullandım antibiyotiği ama bir iki gün kestim ilaçları yine bi hırıltı nefes burun tıkanıklığı hafif hemen ortaya çıktı
SineMuratUtku Amine_erva25 bizimki de şuan iyi ama 10 gün devam edeceğiz bizde tamamen iyileşmesi için. Allah evlatlarımıza sağlık sıhhat versin inşallah 🙏🏻
Amine_erva25 SineMuratUtku amin inşallah bende napcam şaşırdım yine burnu akmaya başladı bi türlü tam anlamıyla iyileşemiyor
SineMuratUtku Amine_erva25 bende sürekli burnunu serum fizyolojik ile temizliyorum Perşembe günü kontrole gideceğiz bakalım doktorumuz ne diyecek. Bu dönemde bizim sabırla doktorumuzun dediklerini uygulamamız gerekiyor 😔
Sevvaldal Sungurkiz internette balgam masaji var. ilik ihlamur verdikten sonra yazabilirsiniz. Bir de burnunu serum fizyolojik ile yikayip, cekin devamli.