Hiilyuss macmac bebegine göre değişir benim bebem 15 aylık sadece anne baba dede gel baska bisey demiyor 😂 ablamın bebesiyle aralarında bir gün var masallahı var demediği şey yok
maygirl macmac doktor gorusu anlamli ve blincli olarak 5 kelime diyor.bebekten bebege degisir.benimkinin 30 uzeri war 3 tanede 2li cumlesi war.suan kullamdklarni blincli diyosa anlaminin ne oldgnu bilerek diyosa yani yeterlidir 3 5 filan.
One-life macmac anne baba abla gel hadi at dede beybi mama ve hayvan sesleri mee mööö pisi hav hav siz sorunca saydım. 10 kadar var herhalde . Ama çocuktan çocuğa değişir ablası cümle kuruyordu onun yaşında dönüp bakıyorlardı bu mu konuştu diye
macmac Hiilyuss bnmkide baba tek diyor gel bazen. al ve dödöt(abisinin adını söylemeye çalışıyor) seslendin mi ne diyor o kadar. Otizmli oğlum var kızıma çok korkuyorum yeterli mi bu ayda diye merak ediyorum ama inşallah kızım normal bi bireydir 🙂
One-life macmac henüz kıyaslama yapmayın küçükler daha bizimde pek yoktu bir aydır çoğaldı değişken bir durum şuanda kodluyodur birden başlar söylemeye
maygirl macmac aşmak oldgunu dusnmuyorum.daha fazlasi olanlarda var cunku🤣normal seyler yani 5 te olablir 10 da fazlasida ama 18.e kadar blincli olarak 5 yeterli dio uzmanlar