Ebs-34 10aylık bebeğim inanılmaz uykuya direniyor 9:30da yatan kızım artık 23:30da zorla tv den bısıler acıp zorla uykuya dalmasını saglar oldum. Bu ara yer degısıklıhı yaptık ondan mı bılmıyorum ama bıe turlu cozum bulamadm yardımcı olun anneler atak mıdır nedir
dertlikaval Ebs-34 merhaba gündüz ne kadar uyuyor acaba uykusu gelmiyor olabilir mi 10 aylıkken ben 5 buçuktan sonra uyutmuyordum 9 a kadar
Dolores Ebs-34 tv izleterek uyutmanız bebeğinize ciddi bir kötülük olur, beyin gelişimini etkiler, bilişsel gelişimini yavaşlatır. Sabah erken uyandırın gündüz uykusunu geriye çekin derim
Mnbj123 Ebs-34 yazdıklarınızı okurken bir an ben yazdım sandım benim kızımsa 10 aylık olucak zaten en başından beri geç yatardı ama artık dahada geç yatıyor mesela dün gece 1 de uyudu sabah 5 ten beri uyumuyor şuan sallıyorum
Ebs-34 Dolores ya ev tasıma durumlarım oldu mecbur kaldık bu tv olayına normalde sadece nınnı ıle yatardı smdı asla ayakta sallama kabul etmıyor kendını kaldırıyor besıkte aynı sekılde 23:40gbı uyuttum 2 de kalktı bu saate kadar yanı yaklasık 2 bucuk saattır sadece aglayıp ıykuya direniyor yatagına koydugum an aglıyor kendını donddermrye calısıyo aglıyor uzerıdekı ortuye aglıyor yanımda da yatırmaya alıstırmak ıstemıyorum ne yapıcam sastım kaldım boyle olunca güne de erken baslamıyor kı baslasa bıle gunduz uykularıs 20-30 mac 50dk kader kısaldı