Nursevensahin smdi benim büyük oğlum geçen yıl tam bu zamanda yakalanmıştı tumm kış keredeyse uğraştık az bı sivilce olsun aman yine uyuz mu dedik hep kremler losyonlar nemlendiriciler kullandık bizdee yoktu ama bulaşmadi bize doktorda şaşırdı. Sonra öyle geçti. Smdi Haziran ayında doğum yaptım bebeğimin vucudunda biseyler çıktı kaç doktora götürdüm isilik dediler ama çok huzursuz çok agliyo hiç durmuyordu en son tekrar bı doktors götürdüm kadın görür görmez bu uyuz dedi çocuk doktoru üstelik hemen dermiton verdi losyon bı kullan bakalım dedi 2 3 günde tertemiz yaoti ya vücudunu b begimin ağlamak herşeyi kesildi. Sonra kontrole gittik 1 hafta sonra cildiye yede gidin dedi yapma ilaç verdi cildiye ondan da aldık e gün sürüp 4.gun banyo 1 hafta ara tekrar 3 gün sürüp 4.guj banyo yaotrdk smdi sadece çok minnak sanırım son yumurtalar galiba inşallah sondur çünkü çok çekti bebeğim. Bizede cildiye dermavia vücut kremi verdi alın dedi sizde kullann kullandik ama pek hoşuma gitmedi xabion kullanıyoruz bizde eşim ben büyük oğlum son kez 3 gün kullancaz bakalım inşallah biter. Bize bakmadı doktor uyuzsunuz demedi ama ben biliyorum kendimi olmasamda uygulayın nolur nolmaz