Mnbj123 Tamda şuan ne yapıyorsunuz cevaplayanlar bebislerimiz olsa 🥰🥰🥰🥰🥰Ben başlıyorum annemi mahvettim bugün şimdi uykuya geçiyorum 🤣🤣🤣
onefinemom Mnbj123 Sürekli ninni adı altında bir şeyler zırvalıyor, susmuyor ki bir uyuyalım sıkıldım kucağına al diyorum bu memenin ağzımda ne işi var -bezimi açsa da bir güzel mıçsam şöyle ferah ferah
ZeydsMom Mnbj123 bugun annemi baya cildirttim. Durduk yere aglama krizine girdim. Ne yapayim hep kucaginda olmak istiyorum.
ZeydsMom Mnbj123 hayir aslinda buyudum ya ben 9 aylik oldum artik kocamaan adamim ama bugun canim aglamak istedi iste. Bide disim cikmadi henuz cok rahatsiz ediyor benii
Mnbj123 ZeydsMom ahh diş deme bana bende tam dokuz aylığım üst dişim çıkıyor hiçbirsey yemiyorum annem delirdi delirecek 😬😬
Bebelendik Mnbj123 şimdilik uyudum ama annem kendi için bisey yapmaya başladığı an uyanıcam, çünkü neden uyanmayayım 🤪🤪🤪
mematiii Mnbj123 anne kadının işi ne uyutmaya çalışsın oh bende hep dönüp uyumamak için onu yorsyım zaten çok uykum var ama azıcık yorulsun ya