segah06 Kızlar merhaba, kızım saat 1 de iki aşıyı aynı anda vuruldu. Fakat şimdi ateş yaptı. Calpol verdim fakat eşim keşke dolven verseydin dedi. Ateşi calpolden sonra düşer mi? Yoksa tekrar eder mi? Ne önerirsiniz dolven de vermeli miyim?
duygu_aslanalp segah06 menenjit aşısı oğlumda da ateş ve huzursuzluk yapıyor calpol düşürüyor 4 saatte bir veriyorum ben riske atmıyorum doktorumuzda böyle söylemişti. Üstünü zıbınıyla bırakın. 2 güne toparlıyorlar inşallah sizde hemen atlatın bu süreci çok zor ve üzücü bilirim.
Anne-olmak Bence en az 4 saat geçmeden başka ağrı kesici vermeyin Biraz cam kapı açın azıcık balkona çıkarın geçer ateşi Tekrar yükselirse yine verirsiniz Bende oğluma yaptırdım bugün onunda ateşi var Ağrı kesici verip bekledim düştü ateşi 4-5 saat sonra tekrar yükseldi biraz emzirdim yine verdim Sizde üzerinde sadece zıbın bırakın yanından ayrılmayın yeter Merak etmeyin geçer ateşi
segah06 Anne-olmak sizde mi nimenrix bexero eş zamanlı vurdurdunuz? Ya çok üzülüyorum, kemikleri ağrıyor sanırım ah ah diyor yürüdükçe
segah06 duygu_aslanalp hemde ne üzücü, yürürken ah ah diyor. Yanakları al al, inşallah sabaha bir şey olmaz. Son dozunu oldu fakat bu kadar ateş beklemiyordum
duygu_aslanalp segah06 bende şaşıp kalmıştım hala bir doz daha var sanırım kabus gibi. Sağlık ocağında yapılan hiçbir aşı böyle yapmıyor oğlumu. Ama bu menenjit aşısı çok kötüymüş. Yarın belki biraz huzursuzluk devam eder ama geçer Allah’ın izniyle. Gece tetikte olun ama devamlı kontrol edin. Çok geçmiş olsun 🙏
berrakmutlu segah06 bir kerede kontrol altına aldı aslında ama bir kez daha az bir şey yükselir gibi oldu, risk almadık 4 saatte bir verdik sabaha kadar ama toplamda 2-3 kere falan vermişizdir tam hatırlamıyorum fazla gerek kalmadı
Anne-olmak Kusura bakmayın ancak alıyorum telefonu elime koşuşturma bitmiyor Aşı sonrası bir gün daha huzursuz oldu ama öbür gün geçti çok şükür huzursuzluğu