Canannn Kızlar devam sütü hakkında hiçbir bilgim yok. Bebeğim son zamanlarda ek gıdayı hiç almıyor, reddediyor. Sütüm de az gibi. Sizler neler yapıyorsunuz bu durumda. 10 aylık oldu
ArEyMu Canannn benim bebeğim 40 ına kadar emdi sonra emmedi. O zamandan beri hem sağıyorum hem de mama kullanıyorum. 4 aylık şuanda ek gıdaya da başladım tarhana çorbası içiyor kayısı suyu elma suyu içiyoruz
ArEyMu mom0989 sıcak suda elmayı bekletiyorum ilk önce 5 dk sonra soyuyorum parça parça haline getirilip meyve sıkacağında sıkıyorum 30 milim denedim ama çok sevmediği için fazla içmedi kayısı suyunu çok sevdi 30 milim içti tarhana çorbasını da 3-4 tatlı kaşığı verdim sadece
gulay_atmc anne sütü azsa doktorlar devam sütlerini öneriyor çünkü 1 yaşına kadar en temel gıdası sütü olacak. bize aptamil başlatmıştı doktor sütüm azalınca onu veriyorum çok da memnunum
esmayenice ben kullanıyorum deneyebilirsiniz belki içer en azından iştahsız oduğu zamanlarda faydası olur. ek gıdalarına falan da kaytabilirsiniz kahvaltı da falan da veriliyor
denizcinar ben devam sütü olarak aptamil 3 kullanıyorum, biberonda da içiriyorum, onunla muhallebisini yapıyorum, çorbalarına bile arada katıyorum, artık emmeyi bıratı, bu yüzden mutlaka mamasını veriyorum
UmmSalih ArEyMu hani içinde bir sürü şey var ya ondan dedim canım mesela biz oatates nohut peynir falan hepsini koyarız 😊
kiliclar [bilinmeyen] devam sütü kullanıyorum benimkide 1 yaşı geçti canım aptamilin devam sütünü veriyorum.