betullkb Benegim 20 aylık anne sütü almıyor. İnek sütü içiyor. Ama artk çok yoruldm gece iki saatte bir uyanip süt içiyor doğru düzgün yemekte yemiyor. Çalışıyorum da işe uykusuz gidiyorum benim gibi olan var mı merak ediyorum .
Hazalkaann betullkb keşke benimkide içse yaa sütten midesi bulanıyor ne anne sütü alıyor nede mama 17 aylık nasıl alıştırdınız süte
hazal28 betullkb 20 aylık bebeğe neden 2 saate bir mama veriyorsunuz ? 90 günü tamamlamış bebekler 8 9 saate kadar aralıksız uyuyabilir? benimki 3 ay olduğundan beri gece beslemesi yapmıyorum en son saat 12 1 gibi emziriyorum sabah 7 ye kadar uyuyor
betullkb Anne sütünü erken bıraktı ondan alışık galiba hiç sağlıklı değil böyle icmese daha iyi emin olun hiç bir şey yemiyor zayıf bir çocuk
betullkb hazal28 benim elimde olan bişey değil doğduğundan beri gece iki saatte bir uyanıyor hâla aynı saatlerde uyanmaya devam ediyor uykuya geçirmeye çalışıyorum tekrar ama süt içmeden asla uykuya geçmiyor dönüp duruyor ağlıyor
mrzuznnnn Bence siz gece beslenmesini kesin. 20 aylık bir bebek alışkanlıktan uyanır açlıktan değil gündüz beslenmeleri de geceyi kesince düzene giriyor
urazbasel Kademeli olarak azaltıp kesebilirsiniz. Her uyandığında süt vermeyin suyla da geçiştirmeye çalışın. İki saatte bir acıkmıyordur aslında kendini uykuya döndürmek için yapıyor. Meme yerine koymuş sanırım sütü.